Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deschamps a uimit în finala Cupei Mondiale! Decizia necruţătoare luată înainte de pauză după ce Argentina a făcut 2-0

Deschamps a uimit în finala Cupei Mondiale! Decizia necruţătoare luată înainte de pauză după ce Argentina a făcut 2-0

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a luat o decizie surprinzătoare, înainte de pauza finalei cu Argentina, de la Cupa Mondială din Qatar.

Cum a uimit Deschamps în timpul finalei Cupei Mondiale

Finala Cupei Mondiale de fotbal, dintre campioana mondială en titre, Franţa, şi naţionala Argentinei, dublă câştigătoare a trofeului în urmă cu câteva decenii, se dispută pe stadionul Lusail.

Argentina - Franţa e live text pe Orangesport.ro. 

Până la pauză, Argentina a preluat conducerea şi s-a distanţat la 2-0, un rezultat pe care puţini îl anticipau. A marcat Messi, în minutul 23, din penalty, apoi Di Maria a dublat avantajul , în minutul 36, după un contraatac la care au mai contribuit Messi şi De Paul. 

Campioana mondială en titre a părut sleită de puteri în prima repriză, în care Argentina a făcut un meci perfect. 

De altfel, Didier Deschamps a luat o decizie curajoasă înainte de intrarea la cabine. 

În minutul 41, selecţionerul a decis să producă o dublă schimbare, iar cel puţin una dintre acestea a fost surprinzătoare. 

Dembele, cel care a comis penalty-ul din care Argentina a deschis scorul, şi Giroud, cel mai bun marcator din istoria naţionalei Franţei, au fost aduşi pe banca de rezerve. 

Cele două vedete ale francezilor n-au rezistat nici măcar o repriză pe Stadionul Lusail, iar în locul acestora au intrat Thuram şi Kolo Muani, într-o tentativă a lui Deschamps de "a-şi trezi" echipa.

Echipele de start din finala Cupei Mondiale

  • Argentina: Martinez - Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico - Di Maria, De Paul, Fernandez, Mac Allister - Messi, Alvarez. Selecţioner: Lionel Scaloni
  • Franţa: Lloris - Koundé, Varane, Upamecano, T. Hernandez - Griezmann, Tchouaméni, Rabiot - O. Dembélé, Giroud, Mbappé. Selecţioner: Didier Deschamps

Afla mai multe despre: argentina frantadeschamps 

viewscnt
Articole similare