Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Strizu, întrebat despre comentariile lui Dică: ”Fostul antrenor? Că nu ştiu cine e fostul antrenor”. O nouă reacţie neaşteptată a antrenorului FCSB. VIDEO

Leo Strizu, întrebat despre comentariile lui Dică: ”Fostul antrenor? Că nu ştiu cine e fostul antrenor”. O nouă reacţie neaşteptată a antrenorului FCSB. VIDEO

FCSB

Comentarii

Leo Strizu a fost surprins când a fost întrebat despre fostul antrenor al FCSB-ului, Nicolae Dică.

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Botoşani, Leo Strizu a fost întrebat dacă s-a simţit de comentariile făcute de fostul antrenor al FCSB-ului, Nicolae Dică.

Surprins, Leo Strizu a avut nevoie de clarificări când a auzit formularea ”fostul antrenor al FCSB-ului”.

Leo Strizu, surprins când a fost întrebat despre fostul antrenor al FCSB-ului: ”Relaţia mea cu Dică este foarte bună”

Aflat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a subliniat câteva greşeli făcute de jucătorii FCSB-ului în derby-ul pierdut cu 1-0 în faţa lui CFR Cluj.

Printre fazele aduse în discuţie de fostul antrenor al FCSB-ului a fost şi cea în care CFR Cluj a marcat golul.

Dică susţine că apărarea FCSB-ului a fost organizată greşit, deoarece Joonas Tamm - printre cei mai înalţi din echipă - a fost pus să facă marcaj la colţul lung, în loc să rămână în centrul apărării.

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Botoşani, Leo Strizu a fost întrebat dacă a fost deranjat de aceste comentarii.

Însă antrenorul FCSB-ului a fost surprins de întrebare şi a cerut detalii suplimentare despre antrenorul la care reporterul a făcut referire:

”Fostul antrenor? Că nu ştiu cine e fostul antrenor... (n.r. i se spune că Nicolae Dică) N-aş vrea să comentez. Relaţia mea cu Dică este foarte bună. Nu cred că a pomenit numele de Strizu sau m-a adus în discuţie pe mine.

Pentru mine, v-am spus, am o colaborare... nu, că nu mi-a fost prieten, dar cu Dică, şi ca jucător, cât timp am fost în staff-ul echipei, am avut o colaborare foarte bună. Eu cu Dică n-am absolut nimic”, a spus Leo Strizu la conferinţa de presă.

Leo Strizu a fost cooptat în staff-ul FCSB-ului la aproape o lună distanţă de la demisia lui Nicolae Dică. Deţinător de licenţă PRO, el a fost adus doar pentru a respecta regulamentul, după cum au recunoscut cei de la FCSB.

În realitatea, funcţia de antrenor principal al FCSB-ului a fost desemnat Mihai Pintilii, însă fostul mijlocaş nu este deţinător de licenţă PRO.


 

Afla mai multe despre: strizu 

viewscnt
Articole similare