Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebarea fabuloasă pe care i-a pus-o George Copos lui Daniel Pancu când cei doi s-au cunoscut: ”Cred că de asta m-a pus să mă vadă a doua zi!” | EXCLUSIV

Întrebarea fabuloasă pe care i-a pus-o George Copos lui Daniel Pancu când cei doi s-au cunoscut: ”Cred că de asta m-a pus să mă vadă a doua zi!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat la podcastul Orange Sport SportCast, Daniel Pancu a stat la poveşti cu Silviu Tudor Samuilă şi a ajuns să rememoreze prima sa întâlnire cu George Copos, care a avut loc în momentul sosirii sale în Giuleşti, odată cu transferul de la Poli Iaşi

Considerat acum o ”emblemă” a clubului Rapid, Daniel Pancu nu a fost mereu un nume cunoscut fanilor giuleşteni, mai ales că fostul atacant nici nu a crescut în academia bucureştenilor.

Născut la Iaşi, Pancu s-a dezvoltat la Poli, unde a şi debutat în fotbalul mare, înainte de a face pasul la Rapid, după ce tratativele cu Steaua nu duseseră la un acord.

Aşadar, atacantul a ajuns la Rapid, iar primul său contact cu Giuleştiul a avut loc la un derby cu Petrolul, când a stat în tribune, lângă George Copos.

Imediat ce l-a cunoscut, patronul din acea vreme al Rapidului i-a pus o întrebare fabuloasă lui Pancu. ”Ai viteză?”, dorea să ştie Copos.

Întrebarea fabuloasă pe care i-a pus-o George Copos lui Daniel Pancu când cei doi s-au cunoscut

Cluburile s-au înţeles imediat, dar au fost discuţii de procentul la revânzare. Cred că s-a făcut şi puşcărie pentrui procentul ăla. Procentul a fost de 25%, dar, înainte să plec la Cesena, s-au întâlnit nu ştiu cum şi au 'ras' procentul ăla.

Dispăruse procentul, nu mai trebuia să dea nimic, cred că asta a fost cauza puşcăriei. Când mi-au spus 15.000 - 20.000 - 25.000, când Steaua plătea 10.000, ce te mai gândeşti?

Eşti la Rapid Bucureşti, ce mai întrebi? A venit nea' Grigore, m-a urcat în maşină, dă-i bice că juca Rapid cu Petrolul. M-am dus în tribună, domnul Văcăroiu era prim-ministru atunci, mare rapidist.

Şi, lângă George Copos, unde trebuia să stea Nicolae Văcăroiu, nu venise la meci în ziua aia... am trecut pe la nea' Grigore acasă, mi-a dat un trening al echipei naţionale, m-a scăpat de ăla de la Iaşi.

Am intrat în Giuleşti îmbrăcat în echipa naţională şi am stat pe locul prim-ministrului... destin, da. A doua zi dimineaţă, surpriză, nea' Liţă, antrenorul echipei, zice <<da, ştiu, am vorbit cu stânga, dreapta, am auzit de el, dar nu l-am văzut până acum.

Zice <<intră în antrenament>>. După şapte minute m-au scos din antrenament, mi-au zis <<du-te şi semnează>>. Nu m-am simţit ofensat, nu ştiam... ei se înţeleseseră, mai avem de trecut vizita medicală, dar şi un mic... test.

Primul lucru m-a întrebat George Copos, când m-am aşezat lângă el la meci, <<auzi, ai viteză?>>, zic <<nu prea am>>. Cred că de asta m-a pus a doua zi să mă vadă!”, a declarat Daniel Pancu, pentru Orange Sport.

Podcastul integral cu Daniel Pancu poate fi urmărit AICI:

Afla mai multe despre: pancu 

viewscnt
Articole similare