Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, pedepsit drastic de FRF! Amendă de peste 3.000 de euro şi suspendare mai multe etape. Motivul incredibil din spatele deciziei

Marius Croitoru, pedepsit drastic de FRF! Amendă de peste 3.000 de euro şi suspendare mai multe etape. Motivul incredibil din spatele deciziei

FC Argeș

Comentarii

Marius Croitoru (42 de ani) va fi absent de pe banca tehnică a lui FC Argeş la meciul cu CS Mioveni, după ce a încasat o pedeapsă dură din partea FRF, de patru etape suspendare şi peste 3.000 de euro amendă.

Sosirea lui Marius Croitoru la FC Argeş nu a avut efectul pe care şi l-ar fi dorit şefii de la Piteşti, formaţia traversând o nouă perioadă nefastă, după ce câştigase la debutul noului tehnician.

În campionat, Croitoru a obţinut doar o victorie în Trivale, cu UTA. Sub comanda sa, piteştenii au fost umiliţi de Sepsi, 0-5, au pierdut cu FC U Craiova şi au remizat cu U Cluj şi Rapid.

Ce e drept, noul tehnician al lui FC Argeş a reuşit să conducă echipa în sferturile Cupei României, unde va da peste campioana CFR Cluj.

Dacă au existat deja probleme pe gazon în mandatul lui Croitoru, se pare că au apărut dificultăţi şi în afara sa, specific din cauza faptului că antrenorul nu deţine licenţă Pro.

Tehnicianul lui FC Argeş are doar licenţa A, cu care poate fi secund, dar care nu îi permite să se comporte ca un antrenor principal, aşa cum face el la meciuri.

Marius Croitoru, pedpesit drastic de FRF

După ani întregi în care nu a băgat neapărat în seamnă comportamentul antrenorilor fără licenţă din Superligă, FRF s-a trezit, incredibil, acum şi a decis să îl suspende pe Marius Croitoru.

Înaintea partidei cu CS Mioveni, Constantin Schumacher a anunţat că ”Marius Croitoru a fost suspendat patru etape, o să facă recurs. Am aflat acum două zile”.

Conform surselor Orange Sport, motivul din spatele deciziei de a îl suspenda este că tehnicianul lui FC Argeş se comportă ca principal la meciuri, ceea ce este şi în practică, dar nu şi în teorie.

Mai exact, Croitoru poate să conducă antrenamentele şi să se ocupe pe deplin de programul echipei, dar nu are voie să dea indicaţii de pe margine.

Aşadar, pentru a îşi învăţa lecţia, Croitoru a fost suspendat patru etape şi a primit două amenzi, una de 10.000 de lei şi altă de 6.800 de lei, cauzându-i o ”gaură” de, cumulativ, peste 3.000 de euro.

Este greu de înţeles cum, de exemplu, cei de la FCSB nu au primit vreo sancţiune până acum, dar Croitoru da.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare