Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Olăroiu, întrebat dacă ar reveni la FCSB: ”Dacă intru în vestiarul ăla, domin doar când intru”. Dialogul care a avut loc în Qatar

EXCLUSIV | Olăroiu, întrebat dacă ar reveni la FCSB: ”Dacă intru în vestiarul ăla, domin doar când intru”. Dialogul care a avut loc în Qatar

FCSB

Comentarii

Aflat în Qatar, Cosmin Olăroiu a fost întrebat dacă ar reveni la FCSB.

Antrenor la Sharjah, în Emiratele Arabe United, Cosmin Olăroiu s-a mutat în Qatar în perioada Cupei Mondiale, pentru a asista la meciurile de la turneul final.

La una dintre partide s-a întâlnit cu Dan Udrea, jurnalist la Gazeta Sporturilor şi moderator la Orange Sport. Acesta l-a întrebat, printre altele, dacă l-ar tenta în vreun fel să revină la FCSB.

Ce spune Cosmin Olăroiu despre o eventuală revenire la FCSB

Cu Olăroiu pe bancă, FCSB a atins cele mai înalte performanţe reuşite de o echipă românească după Revoluţie: semifinala Cupei UEFA în 2006.

Însă acel mandat la FCSB a fost şi o rampă de lansare pentru Cosmin Olăroiu, care a plecat în fotbalul arab, unde a început să fie tot mai respectat.

În prezent, Cosmin Olăroiu este antrenor la Sharjah şi este unul dintre cei mai respectaţi şi apreciaţi antrenori din fotbalul arab, mai ales după trofeele pe care le-a câştigat acolo.

Dan Udrea l-a întâlnit pe Cosmin Olăroiu în Qatar, unde a plecat să urmărească meciurile de la Cupa Mondială. Moderatorul Orange Sport l-a întrebat dacă ar mai lua în calcul o revenire la FCSB.

Printre altele, Cosmin Olăroiu i-a mărturisit că i-ar fi extrem de uşor să lucreze la FCSB, deoarece n-ar ave nevoie de prea multe gesturi pentru a se impune în vestiar:

”Vorbeam acum cu el, în Qatar şi l-am întrebat dacă s-ar întoarce el la FCSB. Şi a spus: ”Pentru mine ar fi foarte simplu. Dacă eu intru în vestiarul ăla, domin doar când intru. Nici nu trebuie să mai... Domin vestiarul din start”. Cum se întâmplă cu Dan Petrescu.

Dar dacă, prin absurd să spunem, mă pune antrenor la Real - zicea Oli - am o problemă mare. Pentru că acolo e complicat, nu mai ajunge ce cunoştinţe am eu, contează cum te poţi impune în faţa unor jucători care, în primul rând, nu te văd ca pe unul care a câştigat Champions League, care are o anumită faimă”, a povestit Dan Udrea în emisiunea Sport Center.

Afla mai multe despre: olaroiu 

viewscnt
Articole similare