Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiul lui Nicolae Dică a fost înjurat de fanii FCSB! Marco a intrat în vestiar şi a început să plângă. Ce s-a întâmplat apoi | EXCLUSIV

Fiul lui Nicolae Dică a fost înjurat de fanii FCSB! Marco a intrat în vestiar şi a început să plângă. Ce s-a întâmplat apoi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică (42 de ani) a făcut un apel către fani să se tempereze cu adresa jucătorilor şi antrenorilor şi a dat un exemplu trăit pe propria piele de fiul său, care a fost înjurat după al doilea 0-5 cu Silkeborg.

FCSB a reuşit ”performanţa” de a pierde două meciuri la rând cu aceeaşi echipă 0-5, în condiţiile în care, după tur, îşi anunţa intenţia de a îşi lua revanşa împotriva danezilor.

Dacă prima umilinţă mai putea fi explicată sau scuzată parţial, a doua a fost cu adevărat un dezastru, însă unii dintre fanii vicecampioanei tot au avut reacţii prea virulente.

Nicolae Dică a dezvăluit că, în urma înfrângerii 0-5 de pe Arena Naţională, fiul său, Marco, a fost înjurat de suporterii roş-albaştri, din cauza ruşinii la care tatăl său a fost părtaş.

Secundul fostului antrenor de la FCSB l-a adus pe Marco în vestiarul echipei, care i-a spus lui Dică, plângând, că doreşte să sufere alături de el.

Tehnicianul de 42 de ani şi-a consolat fiul şi a folosit experienţa neplăcută trăită de acesta ca un exemplu pentru suporterii care nu îşi pot controla nemulţumirile dintre înfrângeri.

Fiul lui Nicolae Dică a fost înjurat de fanii FCSB după al doilea 0-5 cu Silkeborg

Oamenii care vin la stadion ar trebui să înţeleagă că noi, antrenorii, jucătorii care sunt în teren, avem familii, copii, mame, taţi, surori, fraţi care suferă pentru noi.

Şi, în momentul când vin la stadion, să se gândească poate că şi ei au copii. Şi, uite, un copil cum e băiatul meu a venit la meciuri şi a fost înjurat, şi el, şi eu.

Şi el a suferit poate şi mai mult ca mine, pentru că l-am văzut după meciul cu Silkeborg. Povesteam de meciul cu Silkeborg şi aş dori să povetesc o fază în legătură cu asta.

Antrenorul meu secund, Cotigă, l-am văzut că a venit cu el în vestiar. Când am intrat în vestiar, plângea, după ce am pierdut 5-0 la meciul retur. Şi i-am spus să nu mai plângă, să nu se mai consume.

L-am consolat şi a plecat până la urmă. Şi l-am întrebat pe Cotigă: <<de ce l-ai băgat în vestiar?>>. Şi copilul a spus în felul următor: <<vreau să sufăr alături de tati, că ştiu că suferă>>.

Oamenii trebuie să înţeleagă că şi noi punem suflet în ceea ce facem. Şi noi ne dorim să câştigăm, suferim mult când pierdem. Poate o vorbă bună într-un moment dificil ar fi mai bună”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Nicolae Dică are o relaţie foarte strânsă cu fiul său şi a mai vorbit la Orange Sport despre juniorul lui FC Argeş.

Afla mai multe despre: marco dică 

viewscnt
Articole similare