Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică a început să plângă în platou! Ce l-a emoţionat până la lacrimi pe antrenor: ”Mi-ar plăcea să îl antrenez”

VIDEO EXCLUSIV | Nicolae Dică a început să plângă în platou! Ce l-a emoţionat până la lacrimi pe antrenor: ”Mi-ar plăcea să îl antrenez”

Fotbal intern

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică (42 de ani) a început să plângă în mijlocul emisiunii Sport Report. Fostul antrenor de la FCSB a fost emoţionat până la lacrimi de materialul pregătit de colegii noştri, cu fostul antrenor de la FCSB şi fiul său.

Trei titluri, două Cupe ale României, două Supercupe, nouă goluri în 33 de apariţii pentru echipa naţională şi premiul de cel mai bun jucător român al anului, câştigat în 2006, pictează un portret frumos carierei de fotbalist a lui Nicolae Dică.

Fostul antrenor de la FCSB a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători români ai generaţiei sale, de pe postul său, şi se poate mândri cu multe performanţe ca jucător.

Născut la Piteşti şi crescut la FC Argeş, Nicolae Dică are un loc special în inimă pentru trupa din Trivale, iar fiul său, Marco Andrei Ilie, îi calcă pe urme la echipa de suflet.

Marco Dică, născut pe 28 iulie 2005, evoluează în prezent pentru juniorii lui FC Argeş, pe postul de închizător, şi doreşte să îşi croiască un drum în fotbalul profesionist.

Nicolae Dică, emoţionat până la lacrimi în platou

Orange Sport a realizat un material cu tânărul jucător şi tatăl său, care i-a fost apoi prezentat lui Nicolae Dică, în cadrul emisunii Sport Report.

Fostul antrenor de la FCSB a început să plângă când a văzut secvenţă în care afirma că şi-ar dori să îl poată antrena pe Marco.

Dică a fost emoţionat până la lacrimi şi ar fi frumos ca într-o zi să aibă şansa de a îşi pregăti fiul în Superligă, cu care are o legătură foarte strânsă.

Mi-ar plăcea la un moment dat să ajung să îl antrenez. Dacă merită să ajungă să joace la Liga 1, mi-ar plăcea. Îi ştiu calităţile şi aş putea să îl îmbunătăţesc.

Niciodată nu am pus presiune pe el, i-am spus că dacă face fotbal, să facă de plăcere şi nu i-am spus <<trebuie să ajungi cel mai bun fotbalist sau să ajungi să joci în Liga 1>>.

Nu, eu nu pun presiune pe el, la meciuri îi spun să joace cu plăcere întotdeauna, să fie activ, mie asta îmi place să văd la el”, spunea Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare