Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Exod” la U Cluj! Eugen Neagoe a recunsocut că va da afară nouă jucători: ”Cu siguranţă vor pleca, îi voi anunţa”

”Exod” la U Cluj! Eugen Neagoe a recunsocut că va da afară nouă jucători: ”Cu siguranţă vor pleca, îi voi anunţa”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a ajuns la borna de cinci meciuri la rând fără victorie în Superligă, după ce a pierdut şi duelul din ultima etapă din 2022, la Sfântu Gheorghe, scor 1-2, împotriva lui Sepsi. În urma înfrângerii, Eugen Neagoe a anuţat plecări în masă de la echipa sa.

U Cluj a încheiat anul cu un rezultat nefavorabil la Sfântu Gheorghe, o înfrângere 1-2 cu Sepsi, care a continuat seria neagră a ardelenilor, ajungând la cinci meciuri de campionat fără victorie.

Eugen Neagoe a fost vizibil nemulţumit de jucătorii săi pe tot parcursul meciului, iar, la flash-interviul din urma confruntării, a anunţat că vor avea loc plecări în masă de pe Cluj Arena.

Antrenorul ”şepcilor roşii” a dezvăluit că plănuieşte să dea afară o treime din lot, opt-nouă jucători, punctând că nu are de ales, dacă doreşte să salveze echipa de la retrogradare.

Eugen Neagoe a recunsocut că va da afară nouă jucători de la U Cluj

Vreau să le mulţumesc suporterilor noştri că au venit după noi la Sfântu Gheorghe, au făcut un drum lung şi îmi pare rău că nu am reuşit să le aducem victoria.

Vreau să le mulţumesc şi suporterilor de la Sfântu Gheorghe pentru primirea pe care mi-au făcut-o şi pentru cum ne-am despărţit, înseamnă că nu m-au uitat, mă bucură.

Sepsi e o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar cât a durat jocul, au avut un singur corner şi noi trei, iar ei au marcat din acel corner gol. Asta spune multe.

E greu să câştigi când o echipă are un corner şi îţi dă gol, iar tu ai trei şi nu reuşeşti să marchezi. Atunci diferenţa e clară. Sunt supărat, sigur.

Şi de primul gol, dar şi al doilea nepermis de uşor. Mi-am dorit, jucătorii şi-au dorit, dar, din păcate, suferim foarte tare.

(n.r. vor fi schimbări în iarnă?) Cu siguranţă vor pleca opt-nouă jucători, îi voi anunţa, asta e situaţia, ăsta e fotbalul, nu avem ce să facem.

Locul din clasament nu ne permite să mergem mai departe aşa cum suntem în formula asta, vor fi multe schimbări.

(n.r. este ultimul meci pentru dumneavoastră la U Cluj?) Ultimul meci din 2022, cu siguranţă”, a declarat Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare