Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul lui FC Voluntari pleacă din Superligă! Liviu Ciobotariu a confirmat transferul: ”Da, e adevărat. E o pierdere mare”. Planul ilfovenilor pentru a îl înlocui

Starul lui FC Voluntari pleacă din Superligă! Liviu Ciobotariu a confirmat transferul: ”Da, e adevărat. E o pierdere mare”. Planul ilfovenilor pentru a îl înlocui

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a reuşit să îi ”smulgă” un punct Farului în ultimul meci din 2022 pentru cele două formaţii, după ce a egalat de la punctul cu var, pe final de joc, prin Adam Nemec, după faultul lui Dan Sîrbu.

FC Voluntari a reuşit să ”smulgă” un punct Farului cu ”ajutorul” unui puşti din academia lui Gică Hagi, Dan Sîrbu, care a comis penalty în ultimele minute.

Centralul Cătălin Popa nici nu a acordat iniţial lovitura de la 11 metri, dar VAR i-a corectat greşeala, iar ilfovenii au obţinut un punct din ultimul meci al lor din 2022.

În urma confruntării, nu desfăşurarea partidei, ci transferul starului mexican al lui FC Voluntari, Omar Govea, a fost subiectul arzător.

Mijlocaşul cu patru apariţii pentru naţionala Mexicului urmează să revină în ţara natală, a confirmat Liviu Ciobotariu, astfel că Voluntari negociază cu ”doi-trei jucători foarte buni” pentru a îl înlocui.

Starul lui FC Voluntari pleacă din Superligă

Aş dori să îmi felicit jucătorii pentru evoluţie, pentru atitudine, am făcut un joc bun, exceptând primele 20 de minute, când am încasat şi gol. Sunt mulţumit de joc, dar puteam mult mai mult.

Puteam să şi câştigăm. Până la urmă, am întâlnit echipa de pe primul loc, dar cred că am controlat jocul, în special în a doua repriză, puteam să marcăm două-trei goluri, dar aşa e în fotbal.

Per total, sunt mulţumit. Arătăm bine în general. Cred că ne-a lipsit şi şansa azi, repriza a doua am dominat-o total. Penalty-ul a venit pe dominarea noastră.

Şi la penalty am avut emoţii, ştiam că bate bine Adam, dar avusesem multă neşansă în seara asta. (n.r. se vorbeşte de plecarea lui Govea, 850.000 la Monterrey?) Da, e adevărat.

Omar Govea, din păcate, îl vom pierde. Acesta a fost ultimul joc al lui. Va pleca deocamdată sub formă de împrumut, după care, dacă clubul la care va merge îşi va da acordul pentru un transfer definitiv, atunci îl vom pierde definitiv.

Deocamdată, va pleca împrumut, e o mare pierdere pentru noi, de aceea trebuie să ne gândim foarte bine, să avem o strategie de transferuri, să aducem jucători, în special în poziţia pe care a jucat Omar.

Ne vom uita atent, suntem în discuţii cu doi-trei jucători foarte buni, dar să vedem dacă putem să rezolvăm transferul. (n.r. suma de 850.000 de euro o primiţi acum sau când pleacă definitiv?) Sincer, chiar nu ştiu suma, doar că va pleca împrumut.

După care, dacă îşi va da acordul clubul la care merge, vom încasa suma, dar nu ştiu care e suma, v-o spuneam fără nicio problemă”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare