Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecarea de la FCSB anunţată de Gigi Becali, în impas? Dezvăluirea lui MM Stoica: ”Nu m-a dezamăgit” | EXCLUSIV

Plecarea de la FCSB anunţată de Gigi Becali, în impas? Dezvăluirea lui MM Stoica: ”Nu m-a dezamăgit” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă de CFR Cluj în meciul restant din a noua etapă, scor 0-1. În urma partidei, Gigi Becali i-a anunţat plecarea unui jucător de abia sosit la Bucureşti, dar MM Stoica a sugerat că despărţirea nu este bătută în cuie.

Înaintea duelului cu CFR Cluj, MM Stoica afirma, în direct la Orange Sport, că are mare încredere că FCSB o poate învinge pe campioană, dar că are emoţii în privinţa partidei cu Chindia.

Ironia a făcut ca roş-albaştrii să învingă echipa pregătită de fostul lor antrenor, dar să piardă derby-ul cu ardelenii, scor 0-1, pe Arena Naţională.

”Bursucul” a fost cel mai fericit după victoria obţinută cu scorul său preferat, 1-0, în modul său preferat, din fază fixă, ajungând la egalitate de puncte cu liderul Farul pentru prima dată în acest sezon.

Gigi Becali a urmărit cu interes confruntarea şi, deşi a fost mulţumit de jocul echipei, a anunţat plecarea ”febleţei” sale, Billel Omrani, pe care l-a considerat printre vinovaţi pentru înfrângere.

Patronul vicecampioanei a afirmat că jucătorul cu o apariţie pentru naţionala Algeriei va părăsi clubul în vară, când îi va expira contractul, care îi aduce 20.000 de euro lunar.

Plecarea de la FCSB anunţată de Gigi Becali, în impas?

Dacă Becali părea decis să renunţe la Omrani, MM Stoica a sugerat că despărţirea nu este încă bătută în cuie, mai ales că el nu a fost dezamăgit de prestaţia atacantului.

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că, dacă se doreşte, clubul îi poate prelungi contractul lui Omrani în vară fără să aibă nevoie de acordul acestuia, având o clauză pentru această eventualitate.

Aşadar, dacă îşi revine la următoarele meciuri, Omrani are şanse să rămână la FCSB chiar mai mult de un sezon.

”(n.r. te-a dezamăgit Omrani?) Nu. Eu nu l-aş fi scos. Are contract până în vară, cu opţiunea clubului de prelungire. (n.r. nu l-ai fi scos) Nu, dar eu nu antrenez.

(n.r. de ce?) La început, a pierdut câteva mingi, dar apoi am avut impresia că începe să câştige duelurile şi aveam senzaţia că îl domină pe Yuri în anumite momente.

Dar e doar opinia mea”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare