Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Becali spune că s-a înţeles cu clubul”. MM Stoica, despre prima plecare a iernii de la FCSB: ”Trebuie să se întâmple asta” | EXCLUSIV

”Becali spune că s-a înţeles cu clubul”. MM Stoica, despre prima plecare a iernii de la FCSB: ”Trebuie să se întâmple asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dorit de MOL Fehervar şi aflat într-un presupus conflict cu Mihai Pintilii, Malcom Edjouma (26 de ani) ar fi pe picior de plecare de la FCSB. MM Stoica a fost întrebat despre despărţirea de francez, în contextul în care Gigi Becali a declarat că s-a înţeles cu clubul maghiar.

Transferat de la FC Botoşani în urmă cu aproape un an, Malcom Edjouma nu a dat iniţial randamentul dorit la FCSB, întrucât era folosit pe un post care nu i se potrivea.

Odată cu a fost avansat de pe postul de închizător şi ”scăpat” de câteva dintre responsabilităţile sale defensive, francezul a început să îşi arate valoarea, iar acum ar fi deja pe piciot de plecare de la FCSB.

Gigi Becali a primit o ofertă din Ungaria pentru Edjouma, iar, după negocieri cu clubul maghiar, a reuşit să ajungă la un acord pentru transferul său.

Mihai Pintilii nu ar dori să îl păstreze pe acesta la club, motiv pentru care FCSB este dispusă să accepte o sumă mult mai mică decât prevede clauza de reziliere de cinci milioane de euro din contractul francezului.

”Becali spune că s-a înţeles cu Fehervar”

Întrebat despre ultimele detalii în legătură cu plecarea mijlocaşului central, MM Stoica a afirmat că nu deţine nicio informaţie, dar a punctat că degeaba s-au înţeles cluburile dacă Edjouma nu ajunge la un acord cu Fehervar.

”(n.r. Becali spune că s-a înţeles cu Fehervar) Din punctul de vedere al clubului, nu e suficient, bineînţeles, trebuie jucătorul să se înţeleagă. (n.r. ce informaţii aveţi?) Nu ştiu absolut nimic.

Nu am vorbit cu Edjouma, pentru că noi avem meciuri. Nu pot să vorbesc cu Edjouma de un eventual transfer acum, când noi mai avem meciuri atât de importante şi dificile.

Nu ăsta cu Mioveni, pe mine frământă, vă spun de pe acum, meciul cu Târgovişte. Meci greu. Am încredere că îi batem pe CFR, ce să fac? Nu am niciun argument poate.

Dar eu am încredere că îi batem pe CFR. Doar că mi-e frică de meciul cu Târgovişte”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

  • Un milion de euro este cota de transfer a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt
  • 37 de apariţii, şase goluri şi trei pase decisive a însumat Edjouma în tricoul roş-albastru

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare