Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favoritul lui Gigi Becali, gonit de Pintilii. ”Principalul” FCSB-ului vrea să scape de jucătorul-problemă. Calea sa de scăpare, un transfer de senzaţie în Bundesliga

Favoritul lui Gigi Becali, gonit de Pintilii. ”Principalul” FCSB-ului vrea să scape de jucătorul-problemă. Calea sa de scăpare, un transfer de senzaţie în Bundesliga

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit de FCSB la începutul lunii noiembrie, dar plecarea acestuia a afectat locul în echipă a unui jucător important din ultimul an. Totuşi, acesta ar putea scăpa de formaţia roş-albastră printr-un transfer de senzaţie în Bundesliga.

Nicolae Dică şi FCSB a fost o poveste frumoasă atâta timp cât au fost rezultate şi Gigi Becali a fost mulţumit.

Tehnicianul de 42 de ani a calificat-o pe vicecampioana României în grupele Conference League, fiind pentru prima dată în ultimii cinci ani când gruparea roş-albastră ajunge atât de departe într-o competiţie europeană.

Ultima dată când a reuşit o performanţă asemănătoare a fost în 2017, când tot cu Dică la cârmă, au ajuns în grupele Europa League. Mai mult, atunci au prins chiar şi primăvara europeană.

La al doilea ”descălecat” FCSB, Dică a rezistat puţin mai mult de trei luni de zile. Ruptura dintre el şi club s-a produs din pricina unor declaraţii făcute de Gigi Becali după meciul cu U Cluj care nu au fost deloc bien primite de tehnician.

Capăt de linie pentru un fotbalist de la FCSB după plecarea lui Dică. Calea sa de scăpare poate fi un transfer de senzaţie în Bundesliga

O altă cauză care a dus la despărţire au fost şi unele conflicte interne, între anumiţi jucători şi antrenor. S-a speculat că doi dintre aceştia au fost Dawa şi Edjouma, care au fost scoşi imediat din lot după plecarea lui Dică.

Din momentul respectiv, mijlocaşul adus de la Botoşani nu a mai avut acelaşi statut în echipă. Mult timp titular, acesta a devenit rezervă, iar la unele meciuri nu a fost inclus nici măcar în lot.

Astfel, conform GspEdjouma s-ar considera vânat de Mihai Pintilii, cel care s-a ocupat de echipă şi a condus antrenamentele FCSB-ului după plecarea lui Dică.

Jucătorul s-ar fi plâns apropiaţilor săi cu privire la situaţia la care a ajuns la FCSB: ”Pentru mine va fi greu fără Dică, mă aştept chiar să nu prea mai joc deloc”, le-ar fi declarat acesta, potrivit sursei citate.

Gigi Becali a primit o ofertă din Ungaria, de la MOL Fehervar, pentru Edjouma, de un milion de euro, sumă cu care nu ar fi de acord. Managerul general, Mihai Stoica, a sugerat că preţul corect ar fi de 1,5 milioane de euro.

Totuşi, jucătorul nu ar dori un transfer în Ungaria, dar calea de scăpare a acestuia ar fi o mutare în Germania, acolo unde ar fi dorit de Schalke 04, ultima clasată din Bundesliga.

Rămâne de văzut cum va decurge situaţia jucătorului care impresiona la momentul sosirii sale la FCSB de la FC Botoşani şi era considerat, la un moment dat, favoritul lui Gigi Becali.

  • 1 milion de euro este cota actuală a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbedjouma 

viewscnt
Articole similare