Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În primul rând, e meritul lui”. Cine l-a salvat pe Dan Petrescu în duelul cu Chindia: ”Pare uşor, dar nu e” | EXCLUSIV

”În primul rând, e meritul lui”. Cine l-a salvat pe Dan Petrescu în duelul cu Chindia: ”Pare uşor, dar nu e” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a analizat victoria celor de la CFR Cluj în faţa Chindiei Târgovişte. Oficialul FCSB-ului a subliniat aportul decisiv pe care l-a avut Deac (36 de ani) în obţinerea celor trei puncte de către campioana României.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 19-a din Liga 1.

A fost primul eşec în campionat suferit de dâmboviţeni de când au fost preluaţi de antrenorul Toni Petrea.

De partea cealaltă, pentru CFR Cluj a fost a patra victorie la rând. Ultimul eşec suferit a fost la sfârşitul lunii octombrie, 1-2 cu Rapid.

”În primul rând, e meritul lui”. Cine l-a salvat pe Dan Petrescu în duelul cu Chindia: ”Pare uşor, dar nu e” | EXCLUSIV

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit şi el despre meciul dintre CFR Cluj şi Chindia.

Oficialul vicecampioanei României a lăudat prestaţia lui Ciprian Deac, veteranul CFR-ului pe care l-a asemănat cu Cristiano Ronaldo, din punct de vedere al pregătirii fizice şi al seriozităţii de care dă dovadă la antrenamente şi în meciuri.

Deac a centrat la primul gol înscris de trupa lui Dan Petrescu. La capătul centrării s-a aflat fundaşul Kolinger, care a introdus mingea în plasă.

”Pot să vorbesc de jocul CFR ului până la primul corner, care e un penalty. A ridicat-o ca de obicei Deac, nici nu mai contează cine e la primire după. Toată lumea trece pe acolo, dă o căpăţână.

Dacă erau scheme peste scheme, puteai să zici că e meritul celor care lucrează, dar în primul rând e meritul lui Deac. Pare uşor să execuţi o lovitură liberă, dar nu e.

Să fiu în locul lui Petrea, nu aş putea să reproşez multe jucătorilor de la marcaj”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Odată cu această victorie, CFR Cluj a acumulat 40 de puncte şi a revenit la patru lungimi distanţă de liderul Farul Constanţa. Campioana are şi un meci mai puţin disputat faţă de dobrogeni, restanţa cu FCSB.

În acest sezon de Liga 1, Deac a jucat în 16 meciuri din cele 18 ale CFR-ului, reuşind trei goluri şi opt pase decisive.

Afla mai multe despre: cfr clujciprian deac 

viewscnt
Articole similare