Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”E un fel de Cristiano Ronaldo”. MM Stoica a lăudat un jucător de la CFR Cluj: ”E din ce în ce mai bun”

EXCLUSIV | ”E un fel de Cristiano Ronaldo”. MM Stoica a lăudat un jucător de la CFR Cluj: ”E din ce în ce mai bun”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, în etapa a 19-a din Superligă.

EXCLUSIV | ”E un fel de Cristiano Ronaldo”. MM Stoica a lăudat un jucător de la CFR: ”E din ce în ce mai bun”

La 36 de ani, Ciprian Deac e la a doua tinereţe. Mijlocaşul lui CFR Cluj e un adevărat pachet de muşchi.

Ciprian Deac, simbol al echipei din Ardeal, este exemplul perfect pentru tipologia de jucători pe care CFR mizează. 'Decarul' este cunoscut drept un jucător care petrece mult timp suplimentar la antrenamente.

Deac a dezvăluit, recent, că nu are probleme să joace din 3 în 3 zile! MM Stoica a auzit declaraţia fotbalistului de la CFR şi a mărturisit: ”E un fel de Cristiano Ronaldo! E din ce în ce mai bun”. 

”(n.r. despre faptul că e bine să joci din 3 in 3 zile) Nu cred că e aşa... din moment ce zic toţi că le e greu să joace din 3 în 3 zile. Dar... Deac joacă la 36 de ani şi e din ce în ce mai bun. El e un altfel de jucător. E un fel de Cristiano Ronaldo. Mai are puţin şi se mută în sala de sport”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

La capitolul goluri marcate, Ciprian Deac (36 de ani) este fotbalistul în activitate cu cele mai multe reuşite, cu 80 de goluri. 

CFR – Chindia 2-0. Primul eşec al lui Toni Petrea în Liga 1 pe banca dâmboviţenilor

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: Scuffet - Manea, Kolinger, Burcă, Camora – Deac (Roger 84), Cvek (Bordeianu 89), Boateng (Hoban 90) - Yeboah, Janga (Mistrati 89), Petrila (Gîdea 83). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • CHINDIA TÂRGOVIŞTE: Căbuz - Căpuşă (Mihaiu 82), Celea, Orozco, Ioniţă - Vorobjovas, Passaglia (A. Şerban 81) - Neguţ, Popadiuc, Dumitraşcu (Grubac 65; Cherchez 74) – Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Cvek 32, Petrila 68, Dan Petrescu 78 / Căpuşă 80, Mihaiu 85

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş) / A1: Radu Ghinguleac (Bucureşti), A2: Ionel Dumitru (Gherghţa, Prahova) / Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei), Arbitru AVAR: Ciprian Danşa (Satu Mare)

Afla mai multe despre: ciprian deacmm stoicacfr cluj 

viewscnt
Articole similare