Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Când n-ai soluţii pe bancă, e greu să schimbi ceva". Reacţia lui Adrian Mutu după egalul scos de Rapid pe terenul lui FC Argeş

"Când n-ai soluţii pe bancă, e greu să schimbi ceva". Reacţia lui Adrian Mutu după egalul scos de Rapid pe terenul lui FC Argeş

Rapid

Comentarii

Rapid a deschis scorul încă din minutul 2 în deplasarea de la FC Argeş, însă piteştenii au scos, în cele din urmă, o remiză. Imediat după meci, Adrian Mutu s-a declarat mulţumit de rezultat, în contextul numeroaselor accidentări din lotul giuleştenilor.

"A fost un meci echilibrat, cred că fiecare echipă a avut câte o repriză de partea sa. Cât am fost proaspeţi, am reuşit să controlăm jocul liniştit, dar, ţinând cont de situaţia în care ne aflăm, ne mulţumim cu un egal. Am avut cinci jucători din academie pe bancă, nu avem ce face.

Există şi ghinion, nu vreau să vorbesc de bucătăria noastră internă. Belu şi Vojtus n-au jucat prea mult până acum, Emmers abia a revenit după accidentare, iar pe bancă aveam doar copii lipsiţi de experienţă. Nu trebuie să căutăm scuze, mergem înainte şi tot aşa.

Nu pot să spun câţi jucători mai recuperăm în săptămâna următoare, eu sper cât mai mulţi. Urmează un turneu care era organizat înaintea acestei situaţii, vreo trei fotbalişti s-au accidentat în meciul de pregătire de la Braşov.

În acest meci, am fost egalaţi, nu am alergat noi după egalare. Când nu ai soluţii să aduci prospeţime, e greu să schimbi ceva. Terenul a fost greu, probabil dacă aveam schimbări pe poziţiile din faţă, am fi arătat altfel, pentru că ocazii am avut, asta e clar" , a declarat Adrian Mutu.

FC Argeş - Rapid 1-1

FC Argeş a încheiat la egalitate, pe propriul teren, cu  Rapid, scor 1-1, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Pănoiu a deschis scorul încă din minutul 2, pentru Rapid, fructificând o centrare a lui Kait şi ieşirea greşită a portarului Greab. Egalarea a venit în minutul 60, de la Ionuţ Şerban, care a şutat la colţul lung.

Rapid se află pe locul al treilea în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce FC Argeş este pe locul zece, cu 22 de puncte obţinute.

  • FC ARGEŞ: Greab - Tofan, M. Constantin, Cestor, Jakolis - Meza Colli, Njike - Işfan, I. Şerban (Alceus 74), Calcan (Fabioa Vianna 81) – Garita. ANTRENOR: Marius Croitoru
  • RAPID: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Onea - Kait, Crepulja, Emmers – Pănoiu (Sefer 81), Dugandzic, Vojtus (P. Iacob 81). ANTRENOR: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare