Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul care-l sperie pe Dan Petrescu: "Nu-mi doream să-i întâlnesc acum. Vă daţi seama ce e acolo?"

Meciul care-l sperie pe Dan Petrescu: "Nu-mi doream să-i întâlnesc acum. Vă daţi seama ce e acolo?"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în meciul cu Chindia, iar acum campioana României o va întâlni, la jumătatea săptămânii, pe Farul, în Cupa României, şi pe FC Botoşani, în weekend-ul următor.

Deşi FC Botoşani a fost învinsă cu 8-0 de Farul Constanţa, duminică, Dan Petrescu se teme de meciul cu moldovenii, de la finalul săptămânii viitoare.

"Orice victorie e importantă, e important să nu luăm gol, îmi felicit jucătorii, pentru că a fost un meci greu şi am obţinut o victorie importantă.

Avem şi meciul din Cupa României, de la Farul, e un meci pe care nu mi-l doream, dar mergem acolo cu o echipă care trebuie să ne califice în faza următoare.

Apoi, avem o deplasare foarte grea la Botoşani, mai ales că jucăm cu o echipă care vine după o înfrângere cu 8-0. Vor fi şedinţe acolo, vă daţi seama ce va fi... Cu siguranţă, cu noi se vor autodepăşi. Nu vreau să întâlnesc o asemenea echipă" , a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj - Chindia 2-0

CFR Cluj a învins-o, duminică, pe teren propriu, pe Chindia Târgovişte, scor 2-0, în etapa a 19-a din Superligă.

Kolinger a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 16. Golul de 2-0 a fost marcat de Cristian Manea, din penalty, în minutul 80.

CFR  Cluj se află pe locul secund în campionat, cu 40 de puncte.

  • CFR CLUJ: Scuffet - Manea, Kolinger, Burcă, Camora – Deac (Roger 84), Cvek (Bordeianu 89), Boateng (Hoban 90) - Yeboah, Janga (Mistrati 89), Petrila (Gîdea 83). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • CHINDIA: Căbuz - Căpuşă (Mihaiu 82), Celea, Orozco, Ioniţă - Vorobjovas, Passaglia (A. Şerban 81) - Neguţ, Popadiuc, Dumitraşcu (Grubac 65; Cherchez 74) – Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare