Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB cu clauză de reziliere de 5 milioane €, aproape de transfer! Suma dezamăgitoare pentru care se ”luptă” vicecampioana | EXCLUSIV

Fotbalistul de la FCSB cu clauză de reziliere de 5 milioane €, aproape de transfer! Suma dezamăgitoare pentru care se ”luptă” vicecampioana | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Dorit de MOL Fehervar, fosta Videoton, conform spuselor lui Gigi Becali şi MM Stoica, Malcom Edjouma (26 de ani) ar putea fi pe picior de plecare de la FCSB după doar un an. Oferta primită de vicecampioană pentru acesta ar fi de un milion de euro.

Transferat de la FC Botoşani în urmă cu aproape un an, Malcom Edjouma a avut nevoie de timp pentru a se integra la Bucureşti, dar, odată ce a făcut-o, a reuşit să îşi demonstreze valoarea.

Iniţial, francezul a fost utilizat pe postul de închizător, dar stilul său de joc nu îl recomanda pentru acel rol, ajungând să dea randament de abia după ce a fost mutat puţin mai în faţă şi ”iertat” de o parte din responsabilităţile sale defensive.

Deşi Gigi Becali îi introdusese în contract o clauză de reziliere de cinci milioane de euro, FCSB ar lua în calcul să renunţe la acesta după ce a primit o ofertă de cinci ori mai mică.

MOL Fehervar ar fi trimis o propunere de un milion de euro pentru Malcom Edjouma, sumă pe care MM Stoica a recunoscut că FCSB nu o va accepta.

Dacă vicecampioana nu este mulţumită de preţ, Nicolae Dică este de părere că roş-albaştrii nu ar trebui să aibă pretenţii mult mai mari.

Suma dezamăgitoare pe care a ajuns să o ceară FCSB pentru un fotbalist cu clauză de reziliere de cinci milioane de euro

Fostul antrenor al FCSB, prezent în studio alături de MM Stoica, a sugerat că un preţ corect pentru Malcom Edjouma ar fi de doar 1,5 milioane de euro.

300.000 aţi plătit pe el? (n.r. da, 350.000, dar nu pleacă pe un milion, se cere mai mult) Mă gândeam că pe la 1,5 milioane, ceva de genul acesta, cred eu că ar merita.

E un jucător cu calitate bună. Şi a arătat-o şi la Botoşani, şi la FCSB, când a venit, la fel. Eu cred că acolo ar fi suma, cam 1,5 milioane”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Apoi, moderatorul Dan Udrea a sugerat că suma de bani pe care ar fi dispusă să o plătească MOL Fehervar pare mare, în contexul în care echipa nu este campioană în Ungaria.

După ce a replicat ”pe Nedelcu plăteau mai mult”, MM Stoica a explicat că ar exista mulţi bani în fotbalul maghiar şi a dat exemplu oferta refuzată de Florin Tănase.

  • Un milion de euro este cota de transfer a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt
  • 37 de apariţii, şase goluri şi trei pase decisive a însumat Edjouma în tricoul roş-albastru

Afla mai multe despre: edjouma 

viewscnt
Articole similare