Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a făcut calculele. ”La Farul, am plătit 11 milioane şi nu am luat decât două milioane. De la Botoşani mi-am scos banii!”

Gigi Becali şi-a făcut calculele. ”La Farul, am plătit 11 milioane şi nu am luat decât două milioane. De la Botoşani mi-am scos banii!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis în această perioadă de mercato să îl aducă pe Malcom Edjouma de la FC Botoşani.

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 25 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB. Edjouma va mai rămâne la Botoşani o săptămână, pentru a mai disputa două etape şi ajuta actuala echipă să prindă un loc de play-off.

Becali a plătit o sumă mică pentru fotbalistul celor de la FC Botoşani, 330.000 de euro, dar este convins că peste un an, o altă echipă se va decide să achite clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. 

Preşedintele echipei U Craiova 1948, Marcel Puşcaş, l-a întrebat pe Becali care dintre jucătorii de la FC Botoşani a dat randament la FCSB, iar patronul echipei a dat un răspuns sincer. 

”La Farul, am plătit 11 milioane şi nu am luat decât două milioane!”

”Niciunul (n.r. niciun jucător nu a dat randament). Pe Moruţan am luat bani cât am dat pe toţi jucătorii pe care i-am luat de la Botoşani. Mi-am scos toate investiţia. La Farul, am plătit 11 milioane şi nu am luat decât două milioane până acum, pe ăsta, pe fundaş, pe Benzar. Bine, sper să iau banii pe Tănase, pe Coman. Dar de la Botoşani mi-am scos banii”, a declarat Becali, la PRO X.

Potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, banii care au fost viraţi celor de la Farul pentru jucători sunt în valoare de 9,3 milioane de euro, nu 11 milioane de euro.

Jucătorii pe care i-a transferat Becali de la Farul Constanţa

Iancu: 500.000 euro

Târnovan: 300.000 euro

Toşca: 400.000 de euro

Tănase: 1,5 milioane euro

Benzar: 700.000 euro

Nedelcu: 2,15 milioane euro

Coman: 3 milioane de euro

Vână: 750.000 de euro

Afla mai multe despre: fcsb-becali-farul-botoşani 

viewscnt
Articole similare