adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertă surprinzătoare primită de Florin Tănase. Un club din Europa, banii jos pentru fostul atacant al FCSB-ului: "Incredibil, dar adevărat"

EXCLUSIV | Ofertă surprinzătoare primită de Florin Tănase. Un club din Europa, banii jos pentru fostul atacant al FCSB-ului: "Incredibil, dar adevărat"

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma se pregăteşte pentru un eventual transfer în Ungaria, la MOL Fehervar (n.r. fosta Videoton), echipă care negociază intens cu Gigi Becali pentru mijlocaşul FCSB-ului.

Venit în iarna acestui an, de la FC Botoşani, Malcom Edjouma este foarte aproape deja de o despărţire de FCSB. Mijlocaşul defensiv este dorit insistent de oficialii lui MOL Fehervar, ocupanta locului 8 din campionatul Ungariei oferind un milion de euro în schimbul fotbalistului francez. 

De altfel, Mihai Stoica a dezvăluit că forţa financiară a echipelor maghiare este mult mai mare faţă de puterea cluburilor din Superligă. Oficialul FCSB-ului a declarat că Ferencvaros, liderul campionatului Ungariei, era dispusă să achite clauza de reziliere a lui Florin Tănase.

"Videoton şi Ferencvaros sunt echipe cu bani foarte mulţi. Spre exemplu, Ferencvaros îi plătea clauza de reziliere lui Florin Tănase, dar a refuzat Tănase să meargă acolo, pentru că nu-i convenea salariul.

Însă Ferencvaros chiar plătea clauza de trei milioane de euro pentru Tănase. Incredibil, dar adevărat" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Florin Tănase a fost cumpărat, în luna august, de Al Jazira, cu 3 milioane de euro. Fostul atacant al FCSB-ului a marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive în cele 11 meciuri jucate pentru ocupanta locului 7 din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

  • 5,5 milioane de euro valorează Florin Tănase, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare