Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Andone şi-a depus candidatura pentru ratarea sezonului în Spania! Reacţie sugestivă a românului după ce a eşuat să înscrie cu poarta goală

VIDEO | Florin Andone şi-a depus candidatura pentru ratarea sezonului în Spania! Reacţie sugestivă a românului după ce a eşuat să înscrie cu poarta goală

Stranieri

Comentarii

Sâmbătă, Las Palmas, formaţia pentru care evoluează Florin Andone (29 de ani) a reuşit să obţină o victorie importantă împotriva lui Sporting Gijon, scor 1-0. Scorul ar fi putut lua proporţii mai mari, dar atacantul român s-a făcut de râs şi a ratat cu poarta goală în repriza secundă.

După două sezoane impresionante la Deportivo la Coruna, în LaLiga, Florin Andone prindea transferul carierei în Premier League, la Brighton, în vara lui 2018.

Însă, afectat de probleme medicale şi cu un randament scăzut în primul său sezon în Anglia, încă acomodându-se la fotbalul britanic, Andone nu a reuşit să justifice suma de şase milioane de euro plătită de ”pescăruşi” pentru el.

Au urmat împrumuturi la Galatasaray şi Cadiz, unde, din nou, Andone nu a reuşit să se impună, iar, în această vară, la patru ani după ce sosise în Anglia, românul a fost lăsat liber de contract.

Florin Andone a decis să revină în Spania şi a semnat cu UD Las Palmas, din LaLiga 2, formaţie alături de care îşi propunea să îşi relanseze cariera.

După 18 etape, jucătorul cu 25 de apariţii şi doar două goluri în tricoul echipei naţionale a reuşit să însumeze doar şapte apariţii şi două goluri, dar sâmbătă a primit o şansă rară de a începe meciul pe teren.

Florin Andone şi-a depus candidatura pentru ratarea sezonului în Spania

Din păcate pentru român, faza la care s-a remarcat cel mai mult nu l-a pus într-o lumină bună. În minutul 55, cu scorul la 1-0 pentru Las Palmas, Andone a avut şansa de a mări avantajul.

Un şut al unui coechipier a lovit bara, iar, cu poarta goală, românul a avut şansa de a ajunge la balon, cât timp portarul advers încă se afla pe jos şi în afara cadrului porţii.

Însă, din cauza felului în care i-a sărit mingea, Andone, care a ajuns să fie scos de pe teren în minutul 79, a trimis peste. Reacţie sa a făcut cât 1000 de cuvinte.

Din fericire pentru atacant, echipa sa a reuşit să ţină de rezultat şi să urce pe primul loc în clasament.

Florin Andone a mai prins doar două meciuri ca titular în acest sezon, fiind înlocuit la pauză în ambele dintre acestea.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare