Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a justificat Mirel Rădoi înfrângerea din derby-ul Olteniei: ”Deocamdată nu am simţit nimic, dacă ei simt şi nu spun, nu e problema mea”

Cum a justificat Mirel Rădoi înfrângerea din derby-ul Olteniei: ”Deocamdată nu am simţit nimic, dacă ei simt şi nu spun, nu e problema mea”
Comentarii

Echipa FCU 1948 Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

În prima repriză, FCU Craiova 1948 a deschis scorul după ce echipa CS Universitatea a avut primele ocazii ale partidei. Autorul golului a fost Baeten, care a înscris cu un şut din careu. În minutul 60, George Ganea a majorat scorul după o pasă a lui Bahassa. Cu această victorie, FCU Craiova 1948 a urcat pe locul 13, cu 19 puncte.

La finalul partidei, Mirel Rădoi a oferit mai multe explicaţii. Rădoi susţine că echipa lui ar fi putut marca doar din penalty. Fostul selecţioner spune că a simţit că aceasta a fost genul de partidă în care nu va funcţiona nimic. 

”Deocamdată nu am simţit nimic, dacă ei simt şi nu spun, nu e problema mea”

”Baiaram a avut câteva ocazii, dar a fost neinspirat. Până la urmă, eu nu sunt inspirat la alegerea căpitanilor de echipă. Meciul trecut Screciu a luat roşu, acum Baiaram a ratat. Echipa asta nu a câştigat 20 de meciuri în nu ştiu câţi ani. Momentul ăsta (n.r.- să piardă după 8 meciuri fără eşec) trebuia să vină, chiar dacă nimeni nu voia în seara asta.

Dar odată şi odată trebuia să vină şi înfrângerea. Nu puteam să terminăm campionatul fără înfrângere. Au avut un plus de motivaţie, au ştiut să sufere mai mult ca noi, au înţeles mai bine acest derby. Noi am crezut că, prin prisma primei reprize foarte bune, a doua să fie doar o simplă formalitate.

Am fost neinspiraţi şi foarte lenţi, previzibili. Mă aştept din partea jucătorilor care intră de pe bancă să facă mai multe. În seara asta am luat foarte puţine acţiuni unu contra unu, foarte lenţi, neîncrezători. În timpul meciului, de la primele ocazii, le-am spus şi jucătorilor să fim atenţi să nu primim gol că părea un meci de 0-0, în care nu ne intră nimic.

Părea că putem să marcăm doar din penalty. Deocamdată nu am simţit nimic, dacă ei simt şi nu spun, nu e problema mea. Nu cred că asta (n.r.- ultimele decizii pe care le-a luat la nivelul lotului) a făcut ca noi să luăm gol în minutul 90 cu Chindia. Nu cred că lucrurile astea au afectat atmosfera la echipă.

V-am spus, eu de pe bancă am simţit că e un meci de 0-0, o seară în care nu prea ne iese nimic”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: universitatea craiova-mirel rădoi-fc u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare