Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce bornă istorică a atins Lionel Messi după golul marcat în partida cu Australia de la Cupa Mondială! Fostul Balon de Aur a ajuns la 1000 de meciuri jucate

Ce bornă istorică a atins Lionel Messi după golul marcat în partida cu Australia de la Cupa Mondială! Fostul Balon de Aur a ajuns la 1000 de meciuri jucate

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a ajuns la 1000 de meciuri jucate în carieră după partida cu Australia din optimile de finală de la Cupa Mondială.

Echipa naţională a Argentinei a învins, sâmbătă, naţionala Australiei, scor 2-1, în optimile Cupei Mondiale de fotbal. În sferturi, Argentina va întâlni Ţările de Jos.

După golul marcat de Messi în minutul 35, argentinianul a ajuns la golul cu numărul 789 din carieră, potrivit OptaJoe.

Messi a jucat în 778 de partide pentru FC Barcelona, 169 pentru naţionala ţării sale şi 53 pentru Paris Saint-Germain.

Dintre compatrioţii săi, doar Javier Zanetti a mai atins pragul de 1000 de meciuri jucate.

Alţi doi jucători prezenţi în Qatar, care au cel puţin 1000 de meciuri jucate în carieră, sunt portughezul Cristiano Ronaldo şi brazilianul Dani Alves.

Argentina - Australia 2-1. Sud-americanii trec cu emoţii mai departe

Argentina a deschis scorul prin Messi, în minutul 35, acesta înscriind cu un şut plasat. În minutul 57, Julian Alvarez a profitat de o greşeală a portarului australian şi a înscris pentru 2-0. În minutul 77, Enzo Fernandez a deviat şutul lui Craig Goodwin şi australienii au redus din diferenţă.

S-a încheiat 2-1, chiar dacă jucătorii de la Australia au avut o ocazie uriaşă în ultimul minut de joc, salvată in extremis de portarul Martinez.

Afla mai multe despre: lionel messi-argentina-cupa mondială 

viewscnt
Articole similare