Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu e antrenorul FCSB-ului, e licenţa Pro”. MM, iritat după ce a ascultat discursul lui Leo Strizu! Ce a putut să spună despre principalul vicecampioanei | VIDEO EXCLUSIV

”Nu e antrenorul FCSB-ului, e licenţa Pro”. MM, iritat după ce a ascultat discursul lui Leo Strizu! Ce a putut să spună despre principalul vicecampioanei | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a ascultat o parte din discursul avut de Leo Strizu la ultima conferinţă de presă. Managerul general al FCSB-ului a devenit iritat şi a recunoscut că principalul vicecampioanei nu se simte confortabil în faţa microfonului.

Numit principal în acte la FCSB pentru ca Mihai Pintilii să poată continua să pregătească echipa, iar Gigi Becali să nu mai aducă alt antrenor, Leo Strizu s-a remarcat până acum doar negativ în noua postură.

Pe lângă acuzaţiile că îşi agresa jucătorii, în faţa cărora a răspuns într-un mod absolut halucinant, tehnicianul de 55 de ani a demonstrat în special că se află mult în afara zonei sale de confort.

La ambele conferinţe de presă şi la flash-interviul din urma victoriei cu FC Botoşani, Leo Strizu s-a făcut de râs şi şi-a făcut clubul de râs de asemenea.

După ce a ascultat discursul principalului de la FCSB, MM Stoica a devenit de îndată iritat şi a încercat să îi ia cumva apărarea antrenorului.

”Nu e antrenorul FCSB-ului, e licenţa Pro”

Managerul general de la FCSB a simţit totuşi nevoia să puncteze că Leo Strizu este antrenorul principal al vicecampioanei doar în acte, din cauza regulamentului, şi nimic mai mult.

Ce să comentez? E clar că nu e confortabil în faţa microfonului, iar cei care îi pun întrebări de genul ăsta, care nu au nicio legătură cu Steaua (n.r. FCSB), cu echipa, vor să îl pună în dificultate.

Şi ei la rândul lor sunt puşi în dificultate de oameni care chiar cunosc fenomenul şi ştiu ce să spună. Însă aşa suntem noi, ne place să ne batem joc de oameni.

(n.r. Vă simt iritat de imaginea pe care o lasă totuşi antrenorul FCSB-ului) Vorbim de licenţa Pro de la FCSB.

(n.r. E ok că spune public <<Becali comandă, noi suntem simpli executanţi>>? O spune cu subiect şi predicat, nu am mai auzit la alt antrenor) Nu e antrenor, e licenţa Pro de la Steaua (n.r. FCSB).

Pentru că eşti obligat să ai licenţă PRO”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Luni, FCSB şi Mioveni vor închide etapa a 19-a a Ligii 1. Partida va fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, de la ora 19:00.

Afla mai multe despre: leo strizu 

viewscnt
Articole similare