Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A debutat în tricoul României acum 10 ani şi nu a mai fost convocat din 2021, dar îşi doreşte revenirea la naţională: ”Nu m-au căutat” | EXCLUSIV

A debutat în tricoul României acum 10 ani şi nu a mai fost convocat din 2021, dar îşi doreşte revenirea la naţională: ”Nu m-au căutat” | EXCLUSIV
Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Constantin Budescu (33 de ani) a dezvăluit că încă se gândeşte la echipa naţională, chiar dacă nu a mai fost convocat din iunie 2021. Fotbalistul a recunoscut că mai ţine legătura cu cei de la FRF.

În ianuarie 2013, cu o lună înainte de a împlini 24 de ani, Constantin Budescu a primit şansa de a purta pentru prima dată tricoul României, într-un meci amical cu Spania.

Cu Victor Piţurcă pe banca tehnică, ”Magicianul” a jucat o repriză din amicalul neoficial pierdut 1-4 cu Spania şi avea să mai aştepte peste doi pentru debutul oficial la naţională.

Până în acest moment, fotbalistul ar fi însumat doar 17 apariţii în tricoul României, conform transfermarkt, dar, ajuns la 33 de ani, nu şi-a luat gândul de la a fi convocat.

Ultima acţiune la care a fost chemat Budescu a avut loc în iunie 2021, când a prins 32 de minute din amicalul cu Georgia şi încă 10 din cel cu Anglia.

Înaintea acestor meciuri, decarul Petrolului nu mai fusese chemat la echipa naţională de aproape doi ani, oricum fără să prindă vreun minut la acţiunea precedentă.

”Nu m-au căutat”

Concret, după 2018, Budescu a mai fost convocat de două ori şi a mai jucat doar două meciuri pentru România.

Într-un interviu cu Orange Sport, întrebat dacă s-ar putea reuni cu Denis Alibec într-o bună zi, poate chiar la echipa naţională, jucătorul Petrolului a recunoscut că nu şi-a luat gândul de la convocare.

Totuşi, realist, fotbalistul de 33 de ani a recunoscut că trebuie să aibă o revenire semnificativă de formă pentru a reveni în lot.

El e la naţională, eu acum nu stiu dacă trebuie să vorbesc de naţională, pentru că am avut această perioadă şi mai am... vom vedea de la anul ce se va întâmpla.

(n.r. unii au zis că nu mai vin pentru că nu se simt bine acolo) Nu am o problemă cu chestia asta, nu m-au căutat, dar m-am mai văzut cu ei pe la meciuri, ne-am salutat, am vorbit.

Probabil dacă o să am evoluţii bune la echipă, o să reintru în vizorul echipei naţionale şi vom vedea atunci”, a declarat Constantin Budescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare