Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să pleci, altfel e groasă”. Constantin Budescu, îndepărtat de la echipă din cauza problemelor financiare | EXCLUSIV

”Trebuie să pleci, altfel e groasă”. Constantin Budescu, îndepărtat de la echipă din cauza problemelor financiare | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Constantin Budescu (33 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre despărţirea sa de Astra, din urmă cu un aproape doi ani, când era forţat să plece de la Giurgiu din cauza problemelor financiare ale clubului.

Părtaş la cea mai mare performanţă din istoria Astrei, Constantin Budescu a avut parte de trei ”mandate” la Giurgiu, îmbrăcând tricoul Astrei, în total, timp de şapte ani şi jumătate.

Deşi a fost crescut de rivala Petrolul, probleme pe care le-a traversat formaţia prahoveană la începutul carierei lui Budescu l-au făcut pe acesta să fie nevoit să plece de la echipa sa de suflet.

Atunci a ajuns pentru prima dată ”Magicianul” la Astra, care încă se afla la Ploieşti la acea vreme, echipa pe care avea să o reprezinte de peste 200 de ori, contribuind peste 160 de goluri şi pase decisive.

Budescu a trăit clipe frumoase la Giurgiu, dar finalul colaborării dintre el şi club nu a fost de fel de plăcut, în condiţiile în care acesta a fost îndepărtat de la echipă, din pricina problemelor financiare.

”Trebuie să pleci, altfel e groasă”

Astra avea să intre în insolvenţă, astfel că şefii clubului i-au transmis jucătorului că este nevoit să plece, pentru a uşura povara salarială de pe umerii echipei.

Fotbalistul cu 17 partide în tricoul echipei naţionale a recunoscut, într-un interviu cu Orange Sport, că nu era neapărat decis să plece de la Astra la acel moment, dar asta i s-a zis să facă.

”(n.r. cum îţi alegi echipele?) Mai mult au venit de la sine, niciodată nu am fost disperat să plec în străinătate sau să mă mut de la o echipă. Aici (n.r. la Petrolul), când am început, am stat şase ani.

Am fost la Astra, iar am prins cinci ani, adică nu am plecat după şase luni de la echipă. De la Astra, când am plecat, aveau nevoie de bani, pentru că intrau în insolvenţă.

Eu am zis că nu îmi doresc neapărat să plec, ei au zis <<trebuie neapărat să pleci, că altfel e groasă>>. Lucrurile au venit de la sine în mare parte”, a declarat Constantin Budescu, pentru Orange Sport.

Fotbalistul Petrolului a mai vorbit şi despre posibilitatea de a mai juca alături de fostul său partener din atacul Astrei, Denis Alibec.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare