adplus-dvertising
You are here:

Budescu, negocieri secrete pentru transfer! Contactat cu oferta concretă. ULTIMA ORĂ

Budescu, negocieri secrete pentru transfer! Contactat cu oferta concretă. ULTIMA ORĂ

Petrolul

Comentarii

Constantin Budescu a semnat cu Petrolul pe 2 august 2022, după ce şi-a încheiat contractul cu FC Voluntari.

Gică Hagi l-a vrut pe Constantin Budescu la Farul: ”Te mai aştept mult?!” | EXCLUSIV 

Constantin Budescu (33 de ani) s-a întors acasă! După 11 ani, fotbalistul reprezintă din nou culorile clubului la care a debutat în fotbalul profesionist, Petrolul Ploieşti.

La finalul lunii octombrie, Budescu a bifat primele minute pe gazon, după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă peste jumătate de an. 

  • 12 meciuri şi patru goluri are Constantin Budescu la Petrolul Ploieşti

Aflat liber de contract în vară, Budescu a intrat în vizorul multor echipe din Superligă. Chiar şi pe lista lui Gică Hagi, care l-a transferat pe Denis Alibec. Întrebat de ce nu a ajuns să lucreze, încă, alături de Hagi, deşi ”regele” l-a dorit la pachet cu Alibec, Budescu a mărturisit: ”Ştiu asta. Am vorbit şi asta cu dânsul, când a fost aici, mi-a zis te mai aştept mult?

I-am zis că a fost mai bine pentru mine aici aproape de casă, dânsul chiar a vrut să mă ia când aveam o perioadă mai delicată la Astra, când eram trimis la echipa a doua şi chiar şi atunci am vorbit şi mi-a zis că vrea să mă ia. Cei de la Astra au zis că nu mai au nevoie de mine, dar când au auzit că cei de la Viitorul mă doreau, au avut ceva pretenţii şi nu s-a mai făcut atunci transferul”, a declarat Budescu la Orange Sport. 

  • 750.000 de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com
  • 17 prezenţe şi cinci goluri are Budi la echipa naţională a României, acolo unde a debutat pe 2 februarie 2013
Cum a împărţit FCSB banii obţinuţi din calificarea în grupele Conference League: "Din 4 s-au cheltuit 5 şi ceva" | EXCLUSIV
 

viewscnt
Articole similare