Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Una dintre deciziile luate de Edi Iordănescu, criticată de Gică Hagi: ”Nu pot să fac asta, pentru ce să o fac? Nu i-aş zice aşa niciodată” | EXCLUSIV

Una dintre deciziile luate de Edi Iordănescu, criticată de Gică Hagi: ”Nu pot să fac asta, pentru ce să o fac? Nu i-aş zice aşa niciodată” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Gică Hagi a oferit o serie de declaraţii în legătură cu echipa naţională, analizând cum a decurs până acum mandatul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a României. Una dintre deciziile luate de selecţioner a fost criticată de ”Rege”.

Sosit pe banca tehnică a României la începutul acestui an, Edi Iordănescu a avut parte până acum de un mandat dezastruos, în care şi-a ratat unicul obiectiv, dar a reuşit să îşi păstreze în continuare postul.

Campania din Nations League a lăsat un gust amar tuturor fanilor români, mai ales în contextul în care conducerea FRF a încercat să convingă că retrogradarea nu reprezintă nu eşec atât de mare.

Din 10 meciuri, împotriva unor adversare modeste, nu de talie mondială, Edi Iordănescu a pierdut cinci şi a câştigat doar trei, una dintre victorii fiind complet irelevantă, în amicalul cu Moldova.

Iar selecţionerul a dezamăgit nu doar prin rezultate, ci şi prin câteva dintre deciziile pe care le-a luat, atât la ultima acţiune, dar mai ales la precedentele.

”Să se ajute la echipa de club, nu pot să-l ajut”

Gică Hagi l-a criticat pe Iordănescu jr. pentru faptul că a fost dispus să convoace jucători care nu evoluează la nivel de club, sub pretextul că le întinde o mână de ajutor.

Dacă pentru aceste amicale o multitudine de jucători nu erau disponibili, ”Regele” este de părere că măcar anterior Iordănescu ar fi trebuit să procedeze altfel.

”(n.r. s-a zis că trebuie ajutat jucătorul) Să se ajute la echipa de club, nu pot să-l ajut! Eu îl iau, îmi place de el, mi-o asum şi îl iau ca să îl bag, că îmi place de el.

Nu îl iau ca să îl ajut, pentru ce să îl ajut? Să îl ajute la echipa de club, să joace. Mai bine se duce să joace la echipa de club, eu trebuie să am jucători care să producă rezultate.

Echipa naţională trebuie să producă rezultate. Nu i-aş zice niciodată aşa jucătorului... niciodată! Pentru că el mă face pe mine mare, el trebuie să producă rezultate.

Nu eu produc rezultate, eu produc tactica, el rezultatele”, a declarat Gică Hagi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare