Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu şi Denis Alibec, din nou coechipieri? Dezvăluirea fotbalistului Petrolului: ”Da, vorbim, să vedem dacă e posibil” | EXCLUSIV

Constantin Budescu şi Denis Alibec, din nou coechipieri? Dezvăluirea fotbalistului Petrolului: ”Da, vorbim, să vedem dacă e posibil” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Coechipieri de două ori la Astra şi o dată la FCSB, pe lângă convocările comune la echipa naţională, Denis Alibec (31 de ani) şi Constantin Budescu (33 de ani) au fost unul dintre ”duo-urile” care au înspăimântat apărările din Liga 1, iar cei doi s-ar mai putea reuni o dată.

În perioada 2013-2019, Astra Giurgiu a fost una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1, reuşind să se claseze în fiecare an în primele patru echipe din campionatul nostru.

Apogeul ”astralilor” a venit în 2016, când aceştia au reuşit să cucerească primul şi singurul titlu din istoria clubului, sub comanda lui Marius Şumudică.

Starurile acelei echipe erau Denis Alibec şi Constantin Budescu. Mijlocaşul a fost vândut în China la mijlocul acelui sezon, dar prestaţiile sale din prima parte a stagiunii tot au fost decisive pentru câştigarea titlului.

După doi ani petrecuţi împreună la Giurgiu, cei doi fotbalişti s-au mai intersectat un an şi la FCSB, dar la Bucureşti doar Budescu a reuşit să impresioneze cu adevărat.

În vara lui 2018, Alibec revenea la Astra, în timp ce Budescu semna cu Al Shabab, unde avea să petreacă un an înainte de a se întoarce la rândul său la Giurgiu.

”Da, vorbim, să vedem dacă e posibil”

Cei doi au mai petrecut un sezon la aceeaşi echipă, dar au luat-o de atunci fiecare pe drumul propriu, iar, ajunşi pe final de carieră, au devenit adversari în Liga 1.

Într-un interviu cu Orange Sport, Constantin Budescu a fost întrebat dacă şi-ar dori să mai evolueze alături de fostul său coechiper.

Jucătorul Petrolului a dezvăluit că încă ţine legătura cu Denis Alibec şi a afirmat că i-ar plăcea să mai joace alături de acesta, deşi a punctat că nu ştie dacă se vor mai ”nimeri” la aceeaşi formaţie.

”(n.r. îţi doreşti să mai joci împreună cu Denis Alibec?) Da, îmi doresc, pentru că ne-am înţeles aşa bine şi ne înţelegem şi acum în afara terenului, vorbim, dar să vedem dacă mai este posibil, dacă ne mai întâlnim pe la o echipă să jucăm împreună”, a declarat Constantin Budescu, pentru Orange Sport.

În prezent, Denis Alibec evoluează în tricoul Farului, formaţie care l-a dorit în trecut şi pe Constantin Budescu, a dezvăluit chiar jucătorul.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare