Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e fotbalistul dorit insistent de Gheorghe Hagi încă din 2011. "Regele" nu l-a putut transfera niciodată: "Ştie şi el că l-am vrut mereu"

Cine e fotbalistul dorit insistent de Gheorghe Hagi încă din 2011. "Regele" nu l-a putut transfera niciodată: "Ştie şi el că l-am vrut mereu"

Farul Constanța

Comentarii

Hagi visa să îşi facă "Dream Team" cu Budescu şi cu Alibec, însă Farul nu a avut bani suficienţi. În această iarnă, Budescu a ajuns la Voluntari, unde încă nu a marcat. "Regele" speră ca mijlocaşul să amâne prima reuşită pentru etapele viitoare.

"Sper să reuşim să facem un meci foarte bun, pentru că întâlnim un adversar care e într-o formă foarte bună de mult timp. Avem nevoie de cele trei puncte, avem nevoie de puncte în lupta noastră pentru calificarea în play-off.

Legat de Budescu, dacă nu ştiţi, vă aduc aminte. Sunt primul antrenor care l-a dorit de la Ploieşti, când a ajuns la Astra. El ştie acest lucru. Nu am putut ajunge la el, pentru că Budescu este un jucător foarte valoros. Îi urez baftă în continuare, dar sper ca în meciul cu noi să fie mai puţin inspirat" , a declarat Gheorghe Hagi.

Farul şi FC Voluntari se întâlnesc sâmbătă, de la ora 14:00, într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 26-a din Liga I. Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Înaintea meciului de sâmbătă, Farul Contanţa ocupă locul 6 în clasament, cu 36 de puncte după 24 de meciuri disputate, în timp ce FC Voluntari se află pe locul al treilea, cu 43 de puncte obţinute în cele 25 de meciuri jucate.

Venit la FC Voluntari în această iarnă, după despărţirea de FCSB, Constantin Budescu n-a reuşit să impresioneze la gruparea ilfoveană, iar în cele patru meciuri oficiale în care a evoluat, mijlocaşul de 32 de ani a reuşit doar o pasă decisivă.

  • 1,3 milioane de euro valorează Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare