Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător de la FCSB a recunoscut că a primit recent o ofertă din partea Rapidului: ”Eram cu gândul să mă duc acolo” | EXCLUSIV

Fostul jucător de la FCSB a recunoscut că a primit recent o ofertă din partea Rapidului: ”Eram cu gândul să mă duc acolo” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Geraldo Alves (42 de ani) a dezvăluit că a primit recent o ofertă din partea Rapidului, căreia nu a putut să îi dea curs, deşi şi-ar fi dorit. Marele impediment era legat de licenţa de antrenor a portughezului.

Sosit în România în 2010, când a semnat cu FCSB, Geraldo Alves şi-a petrecut ultimii şapte ani din carieră în Liga 1, timp în care a câştigat patru trofee.

După doi ani la Bucureşti, portughezul a petrecut trei sezoane la Petrolul Ploieşti, înainte de a mai juca doi ani pentru Astra Giurgiu, agăţându-şi ghetele în cui în 2017.

Pentru Alves următorii paşi erau clari: fostul fundaş central îşi dorea şi îşi doreşte să devină antrenor, însă încă nu a reuşit să îşi obţină licenţa Pro.

Motivul? Geraldo Alves şi-a pierdut doi ani la şcoala de antrenori din cadrul UNEFS. Acesta a primit o diplomă pentru studiile sale, dar aceasta nu îi permite să profeseze.

”Eram cu gândul să mă duc acolo, dar nu am putut”

În acest context, când a primit o ofertă din partea Rapidului pentru un post în staff, lusitanul a vrut să accepte, dar nu a putut din cauza unor ”probleme birocratice”.

Aşadar, Alves nu a putut să dea curs propunerii şi a ales să plece în Portugalia, ţara sa natală, pentru a îşi duce la capăt studiile şi a putea face primii paşi în antrenorat.

Am fost foarte bine primit la Rapid, eram cu gândul să mă duc acolo. Am vorbit cu Daniel Niculae, cu Maftei, m-au primit foarte bine, dar, din cauza problemelor birocratice, nu am putut şi atunci am revenit în ţară (n.r. Portugalia), să fiu mai repede pe programul ăsta”, a declarat Geraldo Alves, pentru Orange Sport.

În perioada petrecută în Liga 1, Geraldo a reuşit să câştige un titlu şi o Supercupă alături de Astra şi două Cupe ale României, una în tricoul FCSB-ului şi alta cu Petrolul.

În interviul acordat Orange Sport, fostul fundaş central a mai vorbit şi despre unul dintre cele mai notabile evenimente la care a fost părtaş în România, la un derby dintre FCSB şi Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: geraldo 

viewscnt
Articole similare