Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Varianta optimă” pentru banca tehnică a FCSB? Antrenorul pe care Victor Becali îl numeşte ”oricând o opţiune” pentru vicecampioană | EXCLUSIV

”Varianta optimă” pentru banca tehnică a FCSB? Antrenorul pe care Victor Becali îl numeşte ”oricând o opţiune” pentru vicecampioană | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Victor Becali a discutat despre situaţia de pe banca tehnică a FCSB. Vărul patronului vicecampioanei a vorbit despre una dintre posibilele variante ale roş-albaştrilor şi a explicat că nu există o variantă optimă pentru echipă.

La aproape o lună de la despărţirea de Nicolae Dică, FCSB încă nu are un nou antrenor pe banca tehnică, în ciuda faptului că acum ar fi fost momentul perfect pentru o schimbare.

Odată cu pauza pentru meciurile echipei naţionale, noul antrenor ar fi avut o perioadă importantă la dispoziţie pentru a lucra cu măcar o parte din noii săi jucători.

Totuşi, impresia lăsată de vicecampioană este că nu plănuieşte să numească un nou principal în acest sezon, ci că doreşte să facă ”o schemă” pentru a continua cu Mihai Pintilii pe bancă.

Lăsând la o parte regulamentul, faptul că Gigi Becali nu doreşte să numească un nou antrenor dăunează în primul rând jucătorilor, care au nevoie de o persoană competentă pe banca tehnică pentru a se dezvolta.

Pintilii încă nu are destul experienţă şi a recunoscut-o el însuşi, dar cei de la FCSB au explicat că pur şi simplu nu au de unde alege la momentul actual.

”Sigur că el poate fi oricând o variantă”

Aflat sub presiune la Neftchi Baku, numele lui Laurenţiu Reghecampf a fost menţionat ca o variantă pentru FCSB, dar Gigi Becali a negat că s-ar dori revenirea acestuia.

Întrebat dacă ”Reghecampf” ar putea fi ”varianta optimă” pentru vicecampioană, Victor Becali a explicat că nu există o astfel de opţiune, ci doar cea mai bună dintre cele disponibile.

”(n.r. Reghecampf ar fi variantă optimă pentru FCSB? E aproape de despărţirea de Neftchi) Varianta optimă niciodată nu se ştie, când numeşti un antrenor, că e varianta optimă.

Poate să spui că din alegerile pe care le ai de făcut alegi varianta cea mai bună, că aşa consideri, dar niciodată nu există o variantă optimă, fotbalul nu e matematică, nu?

Nu e o ştiinţă exactă. A avut rezultate, a avut şi alt mandat în care a nu a reuşit, dar sigur că el poate fi oricând o variantă. Nu ştiu situaţia lui de acolo, nu ştiu ce vrea FCSB.

Cei care hotărăsc ştiu mai bine ce au de făcut”, a declarat Victor Becali, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: victor becali 

viewscnt
Articole similare