You are here:

Antrenor cu licenţă la FCSB! MM: "Va fi pe bancă!". Ce post va ocupa Pintilii | EXCLUSIV

Antrenor cu licenţă la FCSB! MM: "Va fi pe bancă!". Ce post va ocupa Pintilii | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB va avea antrenor cu licenţă PRO. Mihai Stoica (57 de ani) a anunţat că "va fi pe bancă" un antrenor cu licenţă PRO la meciurile "roş-albaştrilor", dar şi ce post va ocupa Mihai Pintilii în continuare.

Plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB are încă ecouri din punctul de vedere al antrenorului principal deţinător de licenţă, care până acum a lipsit. Începând de la următorul meci, FCSB va avea antrenor cu licenţă PRO, a anunţat Mihai Stoica, managerul "roş-albaştrilor", care a spus că "va fi pe bancă".

Antrenor cu licenţă la FCSB! MM: "Va fi pe bancă!". Ce post va ocupa Pintilii | EXCLUSIV

Aşa cum a anunţat şi în urmă cu câteva săptămâni, Mihai Stoica a întărit, la Orange Sport, ideea că FCSB va avea începând de la următorul meci antrenor cu licenţă PRO, care "va fi pe bancă". Managerul general al echipei a reacţionat după ce Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori de la Federaţia Română de Fotbal, a spus că FCSB a încălcat regulamentele FRF când l-a pus pe "Pinti" pe bancă în postura de principal.

"Pintilii va sta pe bancă în continuare. Antrenor cu licenţa PRO va fi pe bancă. Domnul Burchel ar trebui să se calmeze, nu este niciun fel de problemă", a spus Mihai Stoica, iar apoi a anunţat că Mihai Pintilii va ocupa în continuare postul de delegat la FCSB şi va fi pe bancă în continuare. "Nu mai are niciun sens să discutăm, Pintilii va sta pe bancă, va fi delegat. Iar antrenor va fi cu licenţă PRO, absolvent al celebrei şcoli de antrenori", a mai spus MM, la Orange Sport.

Când poate fi Mihai Pintilii "antrenor cu acte în regulă" la FCSB

Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori de la Federaţia Română de Fotbal, a explicat în direct la Orange Sport când şi cum poate Mihai Pintilii să fie antrenor la FCSB.

Burchel susţine că acest lucru se poate întâmpla în minimum 1 an şi opt luni de la acest moment, iar, ca să-şi ia licenţa PRO, Mihai Pintilii se vede nevoit să aştepte aproximativ cinci ani din acest moment.

"În situaţia în care e Mihai acum, el face şcoală. El, în un an şi opt luni devine antrenor cu acte în regulă, dobândeşte o calificare. Poate lucra în sectorul privat fără probleme ca antrenor. Dacă Mihai nu avea o licenţă UEFA, el la momentul la care a finalizat sudiile, peste doi ani, împreună cu alţi 7 colegi de-ai lui, putea opta pentru un curs de licenţere A+B care durează un an. El termină trei ani de zile licenţa şi poate să devină antrenor secund la FCSB.

După ăştia trei ani de zile, cu anul ăla pe care-l face antrenor secund la FCSB, se înscrie la concurs la licenţa PRO. Dacă intră la examen, durează un an şi jumătate şi îşi ia şi licenţa PRO", a spus Lucian Burchel, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaantrenorfcsbantrenor licenta profcsb antrenor licenta profcsb antrenor mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare