Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum i-a ”schimbat viaţa” Cristi Pustai unui jucător: ”Era în tribune atunci. Din liga a patra din Italia, după şase luni am ajuns la naţională” | EXCLUSIV

Cum i-a ”schimbat viaţa” Cristi Pustai unui jucător: ”Era în tribune atunci. Din liga a patra din Italia, după şase luni am ajuns la naţională” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Azdren Llullaku (34 de ani) a dezvăluit cum i-a fost schimbată viaţa de fostul său antrenor de la Gaz Metan, Cristi Pustai. Atacantul Concordiei Chiajna a dat de înţeles că una dintre cele mai mari realizări ale carierei sale se datorează ”Domnului Profesor”.

Născut în Iugoslavia, Azdren Llullaku a fost nevoit să îşi părăsească ţara natală la doar 12 ani, din pricina războiului izbucnit, şi s-a mutat alături de familia sa în Italia.

Atacantul a făcut primii paşi în fotbal acolo şi avea să joace în ligile inferioare italiene până în 2012, când avea să vină în România.

Actualul jucător al Chiajnei a sosit în probe la Mediaş, iar ”Domnul Profesor” l-a remarcat şi i-a oferit de îndată oportunitatea de a semna cu Gaz Metan.

După doar şase luni sub comanda lui Cristi Pustai, Llullaku a fost convocat la naţionala Albaniei, pentru care a însumat în total şase apariţii, fără să marcheze.

Într-un interviu cu Orange Sport, jucătorul de 34 de ani a recunoscut că Pustai are un mare merit pentru descoperirea sa şi a punctat că acesta a fost antrenorul care i-a ”schimbat viaţa”.

Cum i-a ”schimbat viaţa” Cristi Pustai unui fost jucător al său

A fost o perioadă mai complicată, veneam din liga a partra din Italia, era un fotbal complet diferit, am venit în probe, era un meci cu mai mulţi jucători în probe.

Era atunci în tribune domnul Pustai, se uita la jucătorii respectivi, printre care eram şi eu. A fost un meci reuşit şi domnul Pustai m-a luat în cantonament cu echipa a doua zi.

Mi-a schimbat viaţa, din liga a patra din Italia, după şase luni de Liga 1, am ajuns şi la naţionala Albaniei. Au fost momente foarte bune, momente şi mai puţin bune, anul în care am retrogradat cu Gazul, şi după aia am stat şase luni în Liga 2 cu Gazul, în 2015.

După aia am plecat şase luni la Iaşi, între timp Gazul a promovat în Liga 1, cu domnul Pustai, şi, după şase luni la Iaşi, m-am întors iar la domnul Pustai în Liga 1”, a declarat Azdren Llullaku, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: azdren llullaku 

viewscnt
Articole similare