Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Faceţi analiză după şapte zile?”. Nici fotbaliştilor moldoveni nu le vine să creadă la ce scor au fost învinşi de România: ”Încă mai discutau” | EXCLUSIV

”Faceţi analiză după şapte zile?”. Nici fotbaliştilor moldoveni nu le vine să creadă la ce scor au fost învinşi de România: ”Încă mai discutau” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În urmă cu în jur de o săptămână, Moldova primea vizita României, la Chişinău, într-un meci amical. ”Tricolorii” se impuneau atunci la scor, cu 5-0, iar internaţionalii basarabeni încă nu au reuşit să proceseze nici acum înfrângerea dură suferită cu naţionala pregătită de Edi Iordănescu.

După o înfrângere în primul amical de la această acţiune, 1-2 cu Slovenia, echipa naţională a României făcea deplasarea la Chişinău, pentru a înfrunta selecţionata Republicii Moldovei.

Patru jucători din Liga 1 erau în primul 11 al moldovenilor, Igor Armaş, Vitalie Damaşcan şi Vadim Raţă, de la FC Voluntari, şi Ciprian Postolachi, de la UTA Arad.

”Tricolorii” au reuşit să se impună cu 5-0, rezultat care i-a şocat pe fotbaliştii de peste Prut. Raţă declara în urma meciului că nu crede că diferenţa dintre cele două echipe este atât de mare.

Reveniţi între timp la echipele lor de club, fotbaliştilor moldoveni încă nu vine să le creadă că au fost învinşi la un astfel de scor de România.

Liviu Ciobotariu a dezvăluit că cei trei jucători de la Voluntari care au fost părtaşi la eşec încă nu au procesat rezultatul nici la o săptămână după meci.

Antrenorul ilfovenilor le-a explicat acestora că orice jucător mai poate suferi astfel de umilinţe, transmiţându-le să nu nu se mai lase obsedaţi de înfrângerea suferită.

Nici fotbaliştilor moldoveni nu le vine să creadă la ce scor au fost învinşi de România

Nu au fost foarte bucuroşi, din contră, au fost dezamăgiţi. Le-am ridicat moralul, le-am spus că în fotbal se poate întâmpla orice, poţi să treci prin momente mai grele, aşa cum au trecut ei.

Mă uitam la ei, încă mai discutau despre jocul care a trecut. Asta le spuneam şi eu, <<faceţi analiza după şapte zile de la joc?>>”, a declarat Liviu Ciobotariu, pentru Orange Sport.

După câteva săptămâni de pauză, Liga 1 urmează să se reia în acest week-end, de pe 2 decembrie, în ultima zi cu meciuri din grupele Cupei Mondiale.

Pe 3 decembrie, Voluntari va primi vizita lui Hermannstadt, în direct pe Orange Sport 1, de la ora 15:30.

Până atunci se vor mai disputa şi trei restanţe din Superligă:

  • Chindia - U Craiova, 29 noiembrie, de la ora 19:00
  • Hermannstadt - CFR, 30 noiembrie, de la ora 19:00
  • Botoşani - FCSB, 1 decembrie, de la ora 19:00

Afla mai multe despre: moldova 

viewscnt
Articole similare