adplus-dvertising
You are here:

MM Stoica rupe tăcerea despre ieşirea unui patron din fotbal: "Foarte impulsiv". Cum a reacţionat Gigi Becali | EXCLUSIV

MM Stoica rupe tăcerea despre ieşirea unui patron din fotbal: "Foarte impulsiv". Cum a reacţionat Gigi Becali | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre una dintre retragerile surprinzătoare din fotbalul românesc, într-un moment în care echipa obţinea performanţă după performanţă.

Cum a aflat MM Stoica despre retragerea unui patron din fotbalul românesc

Gigi Becali a rămas, de-a lungul timpului, fără rivalii din fotbal cu care s-a luptat sezon de sezon pentru campionat şi grupele Ligii Campionilor. 

La un moment dat, chiar Mihai Stoica i-a fost rival la Unirea Urziceni, echipă care a scris istorie în fotbalul românesc cu Dan Petrescu antrenor, dar şi în Europa, iar apoi a dispărut. 

La Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit cum s-au derulat evenimentele după ce patronul de atunci al Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, l-a anunţat că îşi retragere sprijinul financiar la echipa din Ialomiţa. 

Deşi a încasat sume mari de bani de la UEFA, se pare că afaceristul "a făcut calcule greşite", după cum a intuit Gigi Becali într-o discuţie cu actualul oficial al FCSB. 

Din păcate pentru fotbaliştii de atunci ai Unirii Urziceni, aceştia s-au confruntat cu probleme grave. 

"S-a întâmplat totul aşa rapid, nu ne aşteptam. Bucşaru a ieşit bine, foarte bine (n.r. - râde). (n.r. - pe plus?) Da... Înainte de a începe ultimul campionat pe prima scenă, mi-a spus că se închide taraba, înainte de dubla cu Zenit. Am făcut 0-0 acasă, iar acolo am pierdut cu 1-0 cu gol marcat de Danny, cu Spalletti pe bancă. 

Bucşaru era one of a kind (n.r. - unic). Pe mine şi pe Petrescu cred că ne-a dat de cinci ori afară într-un an. Ne dădea, se ducea Victor Becali, vorbea cu el şi ne aducea înapoi. Era foarte impulsiv. Nu-i plăcea să apară, fugea de presă, unii nici nu ştiau cum arată, oamenii din fotbal nu ştiau. Era un alt fel de om. 

Jucătorii ăia au făcut banii şi jucătorii ăia au pierdut banii pe care i-au făcut acolo, casele. Aveau casele şi le-a luat banca. Şi eu am rămas fără casă, dar mai mult la ei era problema. Mi-a zis Gigi o dată <<Băi, avea şi nu a dat?>>. I-am zis că a luat din Champions League. <<Mă, a luat şi nu a dat? Lasă-l în pace. Nu a mai avut, asta e, a făcut calcule greşite>>. 

A rămas o echipă în istorie. Au fost bani mulţi, bani mulţi s-au luat din Champions League", a declarat expertul Orange Sport. 

Reacţia lui Mihai Stoica după ce a văzut cum arată stadionul din Urziceni

"Am trecut pe acolo acum câteva luni. Situaţia e cam veche. În 2010-2011 s-a pus lacătul şi de atunci nu s-a mai investit nimic. E păcat de baza de antrenament, că era una dintre cele mai bune din ţără la momentul ăla. Era asta cu cea de la Pro Rapid.

Am câştigat campionatul în 2009, sunt 13 ani de la câştigarea campionatului şi e mare lucru că n-a crescut vreun copac prin centrul terenului", a declarat expertul Orange Sport. 

VIDEO | Imaginile dezolante de pe stadionul din Urziceni comentate de Mihai Stoica, de la 16:30

 

viewscnt
Articole similare