Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru a distrus un fotbalist din naţionala lui Flick: "Eu nu înţeleg cum a ajuns să joace la acest nivel". Comparaţie inedită între Germania şi Bayern

EXCLUSIV | Panduru a distrus un fotbalist din naţionala lui Flick: "Eu nu înţeleg cum a ajuns să joace la acest nivel". Comparaţie inedită între Germania şi Bayern

Cupa Mondială

Comentarii

Naţionala Germaniei a scos o remiză în ultimele minute în meciul cu Spania, scor 1-1, şi a rămas în cursa pentru calificarea în optimile Cupei Mondiale.

Germania are un singur punct după primele două etape disputate în grupele Cupei Mondiale. Cum evoluţiile nemţilor sunt dezamăgitoare, Basarab Panduru a oferit o explicaţie pentru care Bayern Munchen înregistrează rezultate bune cu o mare parte dintre jucătorii pe care îi are şi Hansi Flick la naţionala Germaniei.

  • Neuer, Gnabry, Goretzka, Kimmich, Muller, Musiala şi Sane sunt fotbaliştii din naţionala Germaniei care evoluează la Bayern Munchen

"Linia de fund a Germaniei este slabă. În afară de Rudiger, cu care te-ai duce să câştigi un Campionat Mondial, cu ceilalţi nu prea ai cum. Sule e foarte greoi, eu nu înţeleg cum acest jucător a ajuns să joace la Bayern, la Dortmund, la naţională.

El a şi greşit la golul lui Morata, pentru că a dormit. El o avea viteză bună pe 30 de metri, dar acolo în trei metri, l-a lăsat Morata în spate, i-a luat faţa şi a băgat mingea în poartă. Nu-i văd pe cei din apărare că sunt siguri.

Probabil cei care joacă de la mijloc în sus sunt mai liniştiţi la Bayern Munchen, pentru că îi au în spate pe Upamecano, Davies, De Ligt, Pavard. Dacă se pierde mingea la mijloc, vin imediat cei din defensiva lui Bayern şi recuperează mingea, dar aici, la naţionala Germaniei, dacă pierde mingea Kimmich, deja pare că e o distanţă între el şi linia de fund şi deja adversarul se duce cu mingea în poartă.

Aici cred că e marea diferenţă între Germania şi Bayern Munchen, pentru că aşa este, de la mijloc în sus, sunt cam aceiaşi jucători: Goretzka, Kimmich, Sane, Gnabry. E diferenţă prea mare între apărările celor două echipe" , a declarat Basarab Panduru.

Spania - Germania 1-1

Echipa naţională a Spaniei a încheiat la egalitate, duminică, scor 1-1, meciul disputat cu Germania, în cadrul grupei E de la Cupa Mondială din Qatar.

Spania a deschis scorul prin Alvaro Morata, în minutul 62, acesta marcând din pasa lui Jordi Alba. Egalarea a venit în minutul 83, când Fullkrug l-a învins pe Unai Simon cu un şut puternic.

Cu acest egal, Germania mai păstrează şanse de calificare în optimi, dar depinde şi de rezultatul din meciul Spania – Japonia.

  • SPANIA: Unai Simon - Carvajal, Rodri, Laporte, Jordi Alba (Balde 82) - Busquets – Gavi (N. Williams 66), Pedri - Ferran Torres (Alvaro Morata 54), Marco Asensio (Koke 66), Dani Olmo. SELECŢIONER: Luis Enrique
  • GERMANIA: Neuer – Kehrer (Klostermann 70), Sule, Rudiger, Raum (Schlotterbeck 87) - Goretzka, Kimmich – Gnabry (Hofmann 85), Gundogan (L. Sane 70), Musiala – T. Muller (Fullkrug 70). SELECŢIONER: Hansi Flick

Afla mai multe despre: germania 

viewscnt
Articole similare