Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La Gigi nu se negociază. El spune cât face”. FCSB, undă verde pentru transfer: ”Asta înseamnă ” | EXCLUSIV

”La Gigi nu se negociază. El spune cât face”. FCSB, undă verde pentru transfer: ”Asta înseamnă ” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB se poate despărţi de un jucător important în perioada de transferuri din ianuarie. Vicecampioana României a primit o ofertă de la o echipă importantă din campionatul Turciei, iar speculaţiile au fost alimentate mai ales după ce impresarul jucătorului a fost surprins pentru posibile negocieri.

FCSB este la un pas să se despartă de Adrian Şut, dar încă nu a primit o ofertă financiară pe placul lui Gigi Becali.

Mijlocaşul defensiv este dorit de Trabzonspor, campioana Turciei, care vrea să ofere doar două mijloane de euro în schimbul acestuia.

Gigi Becali nici nu a vrut să audă. A fost categoric şi a cerut trei milioane de euro pentru jucătorul său.

”La Gigi nu se negociază. El spune cât face”. FCSB, undă verde pentru transfer: ”Asta înseamnă ” | EXCLUSIV

Turcii nici ei nu vor să cedeze, astfel că este nevoie de un factor prin care negocierile dintre cele două părţi să ajungă la un numitor comun.

Iar aici poate să joace un rol foarte important impresarul Florin Vulturar, care îl reprezintă pe mijlocaşul de 23 de ani, dar şi pe alţi jucători români, printre care Valentin Gheorghe (Umraniyespor) şi pe Olimpiu Moruţan (împrumutat de Galatasaray la Pisa).

Astfel, Vulturar se află în aceste zile la Istanbul, însă nu este foarte clar motivul pentru care a plecat în Turcia, informează presa din această ţară: ”Nu este clar dacă impresarul român, care este cunoscut şi ca numele care l-a transferat pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray, s-a întâlnit cu Trabzonspor”.

Chestionat cu privire la acest aspect, Mihai Stoica consideră că dacă impresarul a fost surprins în Turcia, atunci se află acolo cu scopul de a negocia posibila trecere a lui Şut la Trabzonspor.

”Nu ştiu nimic. M-ar mira să fie Vulturar (n.r. impresarul) în Turcia acum, habar n-am. Nu ştiu. La Gigi nu se negociază. Gigi spune cât face jucătorul. 

A mai plecat şi Bourceanu şi tot la Trabzonspor. Să-l iei acum pe Şut, după ce l-ai avut pe Bourceanu. Înseamnă că s-a schimbat ceva pe acolo.

Dacă s-a dus Vulturar acolo, cred că încearcă să negocieze. Dacă iei trei milioane de euro pe Şut, cred că-l duci tu acolo, nu?

Poate că o fi interes, nu ştiu. Ştiu doar discuţiile făcute cu Gigi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cotat la 900.000 de euro, Adrian Şut a jucat 13 meciuri în toate competiţiile pentru FCSB, acest sezon, reuşind o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbsut 

viewscnt
Articole similare