Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul? Unde a fost surprins impresarul unui jucător de la FCSB

Se face transferul? Unde a fost surprins impresarul unui jucător de la FCSB

FCSB

Comentarii

Impresarul unui jucător de la FCSB a fost surprins în Istanbul şi presa din Turcia a început speculaţiile.

Site-ul aspor.com.tr scrie că Florin Vulturar, impresar apropiat de FCSB, se află în aceste zile la Istanbul, însă nu este foarte clar motivul pentru care a plecat în Turcia.

Florin Vulturar îi reprezintă, printre alţii, pe Valentin Gheorghe (Umraniyespor) şi pe Olimpiu Moruţan (împrumutat de Galatasaray la Pisa), dar şi pe Adrian Şut.

Se face transferul lui Adrian Şut la Trabzonspor? Impresarul Florin Vulturar, surprins în Turcia

FCSB a primit în această perioadă o ofertă pentru Adrian Şut, de la Trabzonspor, campioana Turciei. Însă turcii nu se înţeleg prea bine cu Gigi Becali când vine vorba despre bani.

Gigi Becali a stabilit clar că nu renunţă la mijlocaşul de 23 de ani pentru mai puţin de 3 milioane de euro, în timp ce şefii lui Trabzonspor nu par deschişi să ofere mai mult de două milioane de euro.

"Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau”, a spus Gigi Becali pentru as.ro.

În tot acest timp, site-ul aspor.com.tr susţine că Florin Vulturar a aterizat la Istanbul:

”Nu este clar dacă impresarul român, care este cunoscut şi ca numele care l-a transferat pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray, s-a întâlnit cu Trabzonspor”, notează sursa citată.

De reţinut că distanţa rutieră dintre Trabzon şi Istanbul este de aproximativ 1.050 de kilometri.

Nu este însă exclus ca deplasarea lui Florin Vulturar la Istanbul să aibă legătură cu Olimpiu Moruţan.

Fostul mijlocaş al FCSB-ului aparţine de Galatasaray, dar joacă sub formă de împrumt la Pisa, care are şi clauză pentru un transfer definitiv, în valoare de 5 milioane de euro. 

Moruţan a avut evoluţii foarte apreciate în Italia şi presa din Turcia a scris în ultima perioadă că cei de la Galatasaray l-ar dori înapoi.

Afla mai multe despre: adrian sut 

viewscnt
Articole similare