Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E periculoasă rău, totul parcă e pus cu mâna". Panduru, cucerit total de naţionala Spaniei: "Fotbal de calculator" | EXCLUSIV

"E periculoasă rău, totul parcă e pus cu mâna". Panduru, cucerit total de naţionala Spaniei: "Fotbal de calculator" | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Meciul Spania - Germania s-a terminat 1-1 în grupele Cupei Mondiale, la capătul unui joc dominat de "Furia Roja". În direct la Orange Sport, Basarab Panduru s-a declarat cucerit total de naţionala lui Luis Enrique, care a arătat un "fotbal de calculator".

Fotbalul pe care naţionala Spaniei l-a arătat în partida contra Germaniei, dominată în totalitate, l-a impresionat pe Basarab Panduru. Expertul Orange Sport a remarcat jocul precis şi în viteză al spaniolilor şi a spus că Spania "e periculoasă rău de tot".

"E periculoasă rău, totul parcă e pus cu mâna". Panduru, cucerit total de naţionala Spaniei: "Fotbal de calculator" | EXCLUSIV

Spania şi Germania au dat-o la pace, 1-1, într-un meci în care putea aduce calificarea naţionalei Spaniei în optimile de finală de la Cupa Mondială. Echipa lui Luis Enrique a condus cu 1-0 până în minutul 83, când Fullkrug a egalat, dar jocul "La Roja" a fost unul ieşit din comun.

Basarab Panduru a catalogat Spania drept o echipă "periculaosă rău" şi a admirat jocul echipei conduse de "Lucho" Enrique.

"Spania e periculoasă rău de tot, totul e parcă pus cu mâna, fiecare ştie ce trebuie să facă. E fotbal mai mult de calculator decât omenesc. Parcă nimic nu e omenesc la naţionala Spaniei. Luis Enrique face prima schimbare corectă, îl bagă pe Morata, dar cele două, Koke şi Nico Williams, nu le-am înţeles. E clar că a dat un semnal. N-am înţeles nici schimbarea lui Jordi Alba cu Balde.

Pare o echipă periculoasă rau de tot, rău, adică vezi ocazii şi vezi că ajung la poartă repede, o să mai vorbim de ei", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Spania - Germania 1-1, în grupele Cupei Mondiale

Echipa naţională a Spaniei a încheiat la egalitate duminică, scor 1-1, meciul disputat cu Germania, în cadrul grupei E de la Cupa Mondială din Qatar.

Spania a deschis scorul prin Alvaro Morata, în minutul 62, acesta deviind în plasă la o pasă a lui Jordi Alba. Egalarea a venit în minutul 83, când Fullkrug l-a învins pe Unai Simon cu un şut puternic.

Cu acest egal, Germania mai păstrează şanse de calificare în optimi, dar depinde şi de rezultatul din meciul Spania – Japonia.

SPANIA: Unai Simon - Carvajal, Rodri, Laporte, Jordi Alba (Balde 82) - Busquets – Gavi (N. Williams 66), Pedri - Ferran Torres (Alvaro Morata 54), Marco Asensio (Koke 66), Dani Olmo. SELECŢIONER: Luis Enrique

GERMANIA: Neuer – Kehrer (Klostermann 70), Sule, Rudiger, Raum (Schlotterbeck 87) - Goretzka, Kimmich – Gnabry (Hofmann 85), Gundogan (L. Sane 70), Musiala – T. Muller (Fullkrug 70). SELECŢIONER: Hansi Flick

Cartonaşe galbene: Busquets 44 / Kehrer 37, Goretzka 58, Kimmich 60

Arbitri: Danny Desmond Makkelie – Hessel Steegstra, Jan de Vries (toţi din Ţările de Jos) – Istvan Kovacs (România).

Afla mai multe despre: panduruspanianationalajoccupa mondiala 

viewscnt
Articole similare