Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ei mint până şi la turneul final”. Mihai Stoica, observaţie inedită despre Franţa, la Campionatul Mondial: ”Ce am remarcat eu, în afară de valoarea lui Mbappe” | EXCLUSIV

”Ei mint până şi la turneul final”. Mihai Stoica, observaţie inedită despre Franţa, la Campionatul Mondial: ”Ce am remarcat eu, în afară de valoarea lui Mbappe” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Kylian Mbappe (23 de ani) a fost din nou eroul Franţei. Jucătorul lui PSG a rezolvat duelul cu Danemarca în favoarea campioanei mondiale. Acesta l-a impresionat pe Mihai Stoica (57 de ani), care a avut cuvinte mari la adresa decarului francez.

Franţa a câştigat partida cu Danemarca, scor 2-1, şi a devenit prima echipă calificată în fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial din Qatar.

Victoria, totodată şi calificarea, au fost asigurate de Kylian Mbappe. Starul francez a fos eroul lui Didier Deschamps cu două goluri.

Acesta l-a egalat şi pe Enner Valencia în clasamentul golgheterilor la actualul turneu din Orientul Apropiat, amândoi având câte trei reuşite.

Mihai Stoica, observaţie inedită despre Franţa şi Mbappe: ”Ei mint până şi la turneul final” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a vorbit despre Mbappe, fotbalist ce a ieşit din nou în evidenţă la naţionala Franţei.

”Dar şi Franţa arată că are lacune. La 1-1, portarul a scos o minge foarte periculoasă. Franţa e umană. Ei mint până şi la turneul final cu aşezarea. Adică, tu, Franţa să zici una şi sa joci cu alta. Sunt nişte chestii...

Ce am remarcat eu, în afară de valoarea lui Mbappe, Franţa arată bine de la mijloc în sus. Au o atitudine mare de tot. Semnalul l-a dat Griezmann, care joacă excepţional, deşi joacă pe o altă poziţie.

Franţa nu l-a vrut pe Griezmann, să nu uităm. Mbappe va avea nişte cifre... când te gandeşti că are doar 23 de ani, fenomen”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mbappe a ajuns la nişte cifre absolut senzaţionale în tricoul naţionalei Franţei.

La nici 24 de ani, pe care îi va împlini pe 20 decembrie, acesta a marcat 31 de goluri în 61 de meciuri la prima reprezentativă a Franţei, iar în ultimele 12 partide, are 14 reuşite.

Mihai Stoica a analizat şi diferenţele pe care le are Mbappe la naţionala Franţei faţă de echipa de club, PSG.

”Cred că PSG e un club prea mic pentru el. La echipa naţională e total diferit. La PSG este Neymar care nu îţi dă mingea când vrei tu, aici ţi-o dau toţi.

Am văzut de trei ori când Mbappe s-a supărat că nu i-a dat pasă, la naţională nu se supără! PSG are diferenţă mult prea mare faţă de celelalte echipe din Hexagon”, a adăugat oflcialul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: cm 2022mbappe 

viewscnt
Articole similare