Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa Mondială | Argentina - Mexic 2-0. Messi şi Enzo Fernandez, goluri spectaculoase! Toate rezultatele

Cupa Mondială | Argentina - Mexic 2-0. Messi şi Enzo Fernandez, goluri spectaculoase! Toate rezultatele

Cupa Mondială

Comentarii

Sâmbătă, Argentina va avea şanse de a mai spăla din ruşinea de la meciul cu Arabia Saudită împotriva Mexicului, favoritele din grupa D, Franţa şi Danemarca, se vor duela, în timp ce Australia va da peste Tunisia, iar Polonia peste saudiţi.

Meciurile zilei la Cupa Mondială din Qatar 2022, pe Orangesport.ro


LIVE TEXT | Argentina - Mexic 2-0 (Messi 64, E. Fernandez 87)

Echipele de start:

Argentina: E. Martinez - Montiel, Otamendi, Lisandro Martinez, Acuna - Di Maria, De Paul, Rodriguez, Mac Allister - Messi, L. Martinez

Mexic: Ochoa - Alvarez, Araujo, Montes, Gallardo - Herrera, Guardado, Chavez - Lozano, Vega

Min. 90+6 - Final!

Min. 87 - GOOOOOOOOOOLLLLLLL ARGENTINA! Spectaculos! Enzo Fernandez înscrie cu o execuţie fabuloasă din interiorul careului, cu efect.

Min. 64 - GOOOOOOOLLLLLLLLL ARGENTINA! Messi, Messi, Messi! Gol frumos, şut pe jos, plasat, de la 17 metri!

Min. 46 - A început repriza secundă.

Min. 45+6 - Pauză.

Min. 41 - Ocazie Argentina! Di Maria trimite o centrare în careu, dar Lisandro Martinez trimite peste poartă cu capul.

Min. 34 - Ocazie Argentina! Messi bate direct pe poartă, cu efect, o lovitură liber, dar Ochoa reuşeşte să respingă.

Min. 1 - A început partida.

Înfrângerea şocantă din prima etapă a grupelor a pus mare presiune pe Argentina, care este forţată să câştige împotriva Mexicului pentru a mai spera la o calficare mai departe.

Naţionala latină s-a oprit în optimi la fiecare Campionat Mondial din 1994 până acum şi nu este o echipă care să se dea bătută împotriva marilor adversari.


LIVE TEXT | Franţa - Danemarca 2-1 (min 61, min 86 Mbappe / min 68 Christensen)

Echipele de start:

Franţa: Lloris – Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez – Tchouameni, Rabiot – Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud 

Rezerve: Areola, Mandanda - Camavinga, Coman, Disasi, Fofana, Gueondouzi, Kolo Muani, Konate, Pavard, Saliba, Thuram, Veretout

Selecţioner: Didier Deschamps

Danemarca: Schmeichel – Andersen, Nelsson, A. Christensen – Maehle, Hojbjerg, Eriksen, Kristensen — Damsgaard, Cornelius, Lindstrom

Rezerve: Christensen, Ronnow - Bah, Braithwaite, Dolberg, Jensen, Kjaer, Norgaard, Poulsen, Skov Olsen, Larsen, Wass, Wind

Selecţioner: Hjulmand

Min 90+6: Final de meci. Victorie pentru Franţa, care merge în optimi. 

Min 86: GOOOOOOOOOOOOOOOL Franţa! Mbappe reuşeşte dubla! Griezmann i-a oferit un assist de zile mari. 

Min 68: GOOOOOOOOL Danemarca! Christensen a marcat golul egalizator cu capul. 

Min 61: GOOOOOOOOOOOL Franţa! Mbappe a deschis scorul din pasa lui Hernandez.

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45: Pauză.

Min 39: Franţa, extrem de periculoasă. Mbappe iroseşte o ocazie mare dintr-o poziţie foarte bună.

Min 36: Şansă bună pentru Danemarca! Cornelius primeşte o pasă pe poziţie viitoare, nu stă pe gânduri şi trage puternic. Mingea trece puţin pe lângă poarta apărată de Lloris. 

Min 23: Cartonaş galben pentru Cornelius, jucătorul din Danemarca. 

Min 21: Ocazie mare pentru Franţa. Adrien Rabiot, aproape de a deschide scorul.

Min 15: Ocazie Franţa. Lovitură de cap a lui Olivier Giroud s-a dus pe lângă poarta lui Schmeichel.

Min 1: A început partida!

Favoritele din grupa C se vor duela în a doua etapă, la scurt timp după ce s-au întâlnit în Nations League, ambele meciuri din acea competiţie fiind câştigate de danezi.

Totuşi, Franţa a reuşit o demonstraţie de forţă împotriva Australiei şi va încerca să profite de nesiguranţele Danemarcei, după remiza surprinzătoare cu Tunisia.


Polonia - Arabia Saudită 2-0 (Zielinski 39, Lewandowski 82) - grupa C

Echipele de start:

  • Polonia: Szczesny - Cash - Glik, Kiwior, Bereszynski - Krychowiak, Bielik - Milik, Zielinski, Frankfowski - Lewandowski
  • Bednarek, Grabara, Grosicki, Gumny, Jedrzejczyk, Kaminski, Piatek, Skoras, Skorupski, Swiderski, Szymanski, Wieteska, Zalewski, Zurkowski
  • Arabia Saudită: Al Owais - Abdulhamid, Al Amri, Al Boleahi, Al Breik - Al Najei, Al Malki, Kanno - Al Buraikan, Al Shehri, Al Dawsari
  • Al Abed, Al Aqidi, Al Dawsari, Al Ghannam, Al Hassan, Al Oboud, Al Rubaie, Asiri, Bahebri, Madu, Otayf, Tambakti

Min 90+7. Final de meci.

Min 90. Lewandowski scapă singur cu portarul şi încercă o scăriţă, dar este blocat.

Min 82. Goool Polonia! O greşeală uriaşă a lui Al Malki îl lasă pe Lewandowski singur cu portarul, iar acesta înscrie primul gol din carieră la Campionatul Mondial.

Min 78. O nouă ocazie uriaşă pentru Arabia Saudită! Şutul expediat de al Malki din marginea terenului trece la câţiva centimetri de poarta Poloniei.

Min 66. Bară Polonia! O centrare îl loveşte pe Lewandowski în genunchi, trimiţând mingea în stâlpul porţii saudiţilor.

Min 63. Bară Polonia! O centrare în careu îl găseşte pe Milik, care se aruncă pentru a lovi balonul cu capul, dar încercarea sa zguduie transversala.

Min 60. O fază frumoasă a saudiţilor se încheie cu un şut fulgerător din partea stângă a terenului, dar încercarea trece pe lângă, iar polonezii scapă cu viaţă.

Min 55. Ocazie uriaşă pentru Arabia Saudită! Se instaurează haosul în careul polonezilor, iar, după mai multe respingeri şi încercări de a degaja, un saudit reuşeşte să trimită spre poartă, dar Szczesny se opune.

Min 46. A început repriza secundă.

Min 45+10 S-a încheiat prima repriză.

Min 45+1. Dublă paradă Szczesny! Penalty-ul lui Al Dawsari a fost oprit de goalkeeper-ul polonez, înainte ca şi reluarea coechipierului său să fie respinsă salvator în corner de jucătorul lui Juve.

Min 44. Penalty pentru Arabia Saudită! Bielik este neatent în careu şi îi dă unui adversar peste picioare. Arbitrul a avut nevoie de VAR pentru a acorda lovitura de la 11 metri.

Min 39. Gooooooooool Polonia!! Saudiţii au dominat, dar polonezii au marcat! Lewandowski s-a făcut de râs în faţa porţii, după ce nu a putut să înscrie din situaţie unu la unu, dar a ţinut de balon şi i-a întors lui Zielinski, care a marcat.

Min 26. Ocazie uriaşă pentru Polonia! Bielik reia cu capul în urma unui corner, dar Al Shehri respinge balonul care era pe spaţiul porţii saudiţilor.

Min 13. Prima ocazie aparţine saudiţilor! Kanno primeşte balonul în marginea careului şi reia spre poartă, dar Szczesny reuşeşte să respingă de sub bară.

Min 1. A început partida.


Robert Lewandowski şi coechipierii săi au neapărată nevoie de victorie în a doua etapă a grupelor pentru a avea şanse de calificare, după ce a irosit un penalty şi a obţinut doar o remiză cu Mexic.

În orice alt moment, Arabia Saudită ar fi părut victimă sigură, dar, după victoria incredibilă împotriva Argentinei, naţionala saudită vine cu mare încredere la acest meci.


Tunisia - Australia 0-1 (Duke 24) - grupa D

Echipele de start:

  • Tunisia: Dahmen - Drager, Talbi, Meriah, Bronn, Abdi - Skhiri, Laidouni, Sliti - Msakni, Jebali
  • Rezerve: Balbouli, Ben Romdhane, Ben Said, Chaaleli, Ghandri, Hassen, Ifa, Jaziri, Kechrida, Khazri, Khenissi, Maaloul, Mejbri, Sassi, Slimane
  • Australia: Ryan - Behich, Karacic, Rowles, McGree - Mooy, Souttar, Irvine - Goodwin, Duke, Leckie
  • Rezerve: Baccus, Cummings, Degenek, Teng, Devlin, Hrustic, King, Kuol, Mabil, Maclaren, Redmayne, Tilio, Vukovic, Wright

Min 90. Final de meci. Australia obţine prima sa victorie la Campionatul Mondial după 2010.

Min 46. A început repriza secundă.

Min 45+5. Final de repriză.

Min 45+3. Msakni primeşte o centrare perfectă la firul ierbii, care îl găseşte în careu, dar, dintr-o poziţie ideală, şutul său nu a prins spaţiul porţii.

Min 41. Jebali se trezeşte în situaţie de unu la unu cu Ryan, dar trimite direct în portarul australian.

Min 24. Gooooooooool Australia! O centrare deviată ajunge la Duke, care, cu spatele la poartă, reia cu capul şi deschide scorul.

Min 1. A început partida.


”Favoritele” la a nu se califica din grupa D, Tunisia şi Australia se vor duela în primul meci al zilei de la Campionatul Mondial, ambele fiind în căutarea primei victorii din această ediţie.

Australia a fost învinsă în primul meci, de Franţa, scor 1-4, după ce a condus, în timp ce Tunisia a reuşit să obţină surprinzător un punct cu Danemarca, după 0-0.

Afla mai multe despre: cupa mondială 

viewscnt
Articole similare