Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu este el căpitanul?”. Marco van Basten, cuvinte dure la adresa lui Virgil van Dijk, după meciurile de la Cupa Mondială: ”E băiat mare, trebuie să-şi conducă echipa”

”Nu este el căpitanul?”. Marco van Basten, cuvinte dure la adresa lui Virgil van Dijk, după meciurile de la Cupa Mondială: ”E băiat mare, trebuie să-şi conducă echipa”

Cupa Mondială

Comentarii

Olanda a avut o prestaţie slabă în partida încheiată la egalitate cu Ecuador şi a fost ţinta criticilor lui Marco van Basten (58 de ani). Triplul câştigător al Balonului de Aur a avut câteva reproşuri mai ales pentru căpitanul Virgil van Dijk (31 de ani).

Olanda a remizat cu Ecuador, scor 1-1, în etapa a doua din grupa A a Cupei Mondiale. 

După ce s-a impus în primul meci, cu Senegal, scor 2-0, selecţionata condusă de Louis van Gaal nu a mai avut reuşit să obţină trei puncte care să-i asigure calficarea în fazele eliminatorii.

Deşi au condus la pauză, olandezii au fost egalaţi de vedeta Ecuadorului, Enner Valencia.

”Nu este el căpitanul?”. Virgil van Dijk, luat la ţintă: ”E băiat mare, trebuie să-şi conducă echipa”

Prestaţia Olandei nu l-a impresionat deloc nici pe Marco Van Basten, care l-a criticat dur pe căpitanul Virgil van Dijk, pentru că acesta nu reuşeşte să-şi conducă echipa aşa cum este necesar.

”Virgil este un jucător foarte bun, dar trebuie să ia iniţiativa. Nu este el căpitanul? E băiat mare, trebuie să-şi conducă echipa. 

Cine este cel mai bun jucător? Este Virgil. El trebuie să dicteze ritmul. Să-şi asume mult mai multă responsabilitate şi să aducă mai mult caracter acestei echipe", a declarat van Basten la postul tv NOS, potrivit ziarului olandez De Telegraaf. 

Virgil van Dijk a reacţionat şi i-a oferit replica lui Marco van Basten.

”Nu vreau să spun că am jucat fantastic, deloc. Dar îmi conduc echipa în cel mai bun mod posibil", i-a răspuns fundaşul central al lui Liverpool.

În ultima etapă din grupa A, Olanda o va întâlni pe gazda Qatar, echipă deja eliminată din competiţie. În celălalt meci, se vor duela Ecuador şi Senegal.

Afla mai multe despre: cm 2022van dijk 

viewscnt
Articole similare