Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gary Neville are un Campionat Mondial la fel de slab ca Infantino”. Cine este fostul coleg de la naţionala Angliei care l-a ironizat pe fostul fundaş

”Gary Neville are un Campionat Mondial la fel de slab ca Infantino”. Cine este fostul coleg de la naţionala Angliei care l-a ironizat pe fostul fundaş

Cupa Mondială

Comentarii

Jamie Carragher nu a avut milă, faţă de Garry Neville, după partida dintre Argentina şi Mexic.

Argentinienii aveau nevoie să evite înfrângerea, pentru a nu părăsi competiţia, după o primă repriză modestă. Neville, care este analistul unui post de televiziune britanic, a comentat în direct partida, iar la pauză l-a criticat pe Lionel Messi.

”Jucătorilor nu le mai este frică de Messi. Îl deposedează fără probleme”, a spus Garry Neville, pentru ITV.

Deşi a jucat sub aşteptări în prima repriză, Messi a ieşit la rampă în partea a doua. ”La Pulga” a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Schimbul de replici dintre Carragher şi Neville

La finalul partidei, Carragher l-a înţepat pe fostul căpitan al lui Manchester United.

”Amicul meu, Garry Neville, are un Campionat Mondial la fel de slab ca Gianni Infantino”, a scris Carragher, pe o reţea de socializare.

Răspunsul lui Neville nu a întârziat să apară.

”Mai bine aşa decât să stau acasă, şomer ca tine”, i-a replicat Neville, pe o reţea de socializare.

Răspunsul său a venit însoţit de o poză, cu un paragraf dintr-un articol în care Messi l-a numit pe Carragher drept ”măgar”.

Argentina s-a impus împotriva Mexicului, cu 2-0. Messi şi Enzo Fernandez au punctat pentru ”Albiceleste”. Pentru Argentina urmează partida cu Polonia, pe 30 noiembrie.

Articol scris de Teodor Răducanu

 

Afla mai multe despre: gary nevillecupa mondiala 

viewscnt
Articole similare