Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Cristiano Ronaldo acceptă acum varianta exclusă în vară. Transferul îl face cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Răsturnare de situaţie. Cristiano Ronaldo acceptă acum varianta exclusă în vară. Transferul îl face cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Cupa Mondială

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) va semna cu o nouă echipă după Cupa Mondială din Qatar. Portughezul şi-a reziliat amiabil contractul cu Manchester United şi ia în calcul toate variantele în acest moment.

Cristiano Ronaldo s-ar putea transfera departe de Europa

Cristiano Ronaldo se află în Qatar cu naţionala Portugaliei, pentru Campionatul Mondial, unde lusitanii au început perfect, cu o victorie împoitriva Ghanei. În urma acestui meci, Cristiano Ronaldo a intrat în istorie cu golul marcat. 

În această perioadă, agenţii fostului Balon de Aur negociază noua destinaţie a atacantului, care poate fi o surpriză. 

Pentru prima dată în cariera sa fabuloasă, Cristiano Ronaldo ar putea părăsi Europa şi să prindă un nou contract astronomic. 

Conform publicaţiei Express, care citează The Mirror, Al Hilal, unul dintre cele mai mari cluburi din Asia, a transmis un mesaj pentru reprezentanţii jucătorului. Saudiţii sunt interesaţi să semneze cu Cristiano Ronaldo şi au cerut preţul acestuia. 

Se pare că situaţia s-a schimbat în doar câteva luni pentru Cristiano Ronaldo, care a fost dorit în zona Golfului şi în vară, dar atunci a refuzat, când încă se afla sub contract cu Manchester United. 

Sursa citată susţine că acum Cristiano Ronaldo ia în calcul o plecare în zona arabă.

The Mirror mai anunţă că Al Hilal insistă pentru transferul portughezului şi că echipa saudită e dispusă să facă un efort financiar uriaş, pentru a-l face cel mai bine plătit fotbalist din istorie. 

Al Hilal, echipa din Arabia Saudită unde Cosmin Olăroiu a scris istorie şi Mirel Rădoi a fost jucător, este de 18 ori campioană naţională şi de două ori câştigătoare a Ligii Campionilor Asiei. 

Ce alte cluburi mai sunt interesate de transferul lui Cristiano Ronaldo

Imediat după ce CR7 s-a despărţit de Manchester United, Marca a anunţat următoarea destinaţie a lui Cristiano Ronaldo, iar în această operaţiune e implicat direct Mohammed Bin Salman, moştenitor la conducerea Arabiei Saudite. 

Interviul care a pus capac relaţiei dintre Cristiano Ronaldo şi Manchester United

Totul s-a rupt între starul portughez şi clubul său după apariţia interviului controversat. 

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, Ronaldo a declarat, între altele, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocristiano ronaldo al hilalal hilalarabia sauditacristiano ronaldo cupa mondial 

viewscnt
Articole similare