Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Întotdeauna Messi. Visul continuă!". Reacţia presei din Argentina după victoria, 2-0 cu Mexic de la Cupa Mondială

FOTO | "Întotdeauna Messi. Visul continuă!". Reacţia presei din Argentina după victoria, 2-0 cu Mexic de la Cupa Mondială
galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Presa din Argentina a reacţionat după victoria "Pumelor", 2-0 cu Mexic, care ţine în viaţă visul de titlu Mondial al echipei lui Leo Messi.

Clarin şi Ole au oferit reacţii emoţionante după ce Argentina a învins Mexic cu 2-0 şi şi-a păstrat intacte şansele de calificare în fazele finale de la Cupa Mondială.

FOTO | "Întotdeauna Messi. Visul continuă!". Reacţia presei din Argentina după victoria, 2-0 cu Mexic de la Cupa Mondială

Argentina a învins cu 2-0 pe Mexic, în grupa C de la CM din Qatar, prin golurile lui Messi şi Enzo Fernandez. "Pumele" şi-au păstrat intactele şansele de calificare mai departe, iar presa din Argentina a reacţionat la finalul succesului.

"Hai, Argentina! Messi, Enzo Fernandez, două "golazo" şi visul continuă!", a titrat Ole, prin jurnalistul Diego Macias, care apoi a continuat: "Respiraţi adânc! Foarte multă tensiune, dar lăsaţi încordarea pentru altă dată. Argentina e în viaţă! Cu răbdare, a "captat" jocul. Messi nu trebuie să fie la cel mai bun nivel pentru a decide jocul, echipa dat semne de viaţă", mai scrie Ole.

"Argentina avea nevoie de un Messi cu spiritul lui Maradona pentru a menţine iluzia Cupei Mondiale", a titrat şi Clarin.

"Omul din Rosario a ridicat tempoul jocului în repriza a doua şi a deblocat meciul cu Mexic cu golul său celebrat de toată planeta. Da, întotdeauna Messi", scrie jurnalistul Adrian Maladesky, care a mai notat: "Ceva s-a întâmplat cu Messi, ceva s-a întâmplat cu naţionala, fix când aveau nevoie mai mare", a scris Clarin.

Argentina - Mexic 2-0, în grupa C de la Cupa Mondială

Echipa naţională a Argentinei a învins sâmbătă, scor 2-0, reprezentativa Mexicului, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei Mondiale din Qatar.

La meciul său cu numărul 21 la un turneu final de Cupă Mondială, Lionel Messi a marcat primul gol al Argentinei, în timp ce Enzo Fernandez a închis tabela în minutul 87, oferind suporterilor albiceleşti victoria şi speranţe pentru o calificare în optimile de finală.

ARGENTINA: E. Martinez – Montiel (Molina 63), Otamendi, Lisandro Martinez, Acuna - De Paul, Guido Rodriguez (E. Fernandez 57), Mac Allister (Palacios 69) - Messi, Lautaro Martinez (Julian Alvarez 63), Di Maria (Romero 69). SELECŢIONER: Lionel Scaloni

MEXIC: Ochoa - K. Alvarez (R. Jimenez 66), Moreno, Araujo, Montes, Gallardo - Chavez, Herrera, Guardado (Gutierrez 42) - Lozano (Alvarado 73), Vega (Antuna 66). SELECŢIONER: Gerardo Martino

Cartonaşe galbene:Montiel 43 / Araujo 22, Gutierrez 50, Herrera 66, Alvarado 89

Arbitri: Daniele Orsato - Ciro Carbone, Alessandro Giallatini (toţi din Italia) – Istvan Kovacs (România).

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: argentinamessipresareactiecupa mondiala 

viewscnt
Articole similare