Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marca anunţă cu ce echipă semnează Cristiano Ronaldo! Se răzbună pe Manchester United

BREAKING NEWS | Marca anunţă cu ce echipă semnează Cristiano Ronaldo! Se răzbună pe Manchester United

Premier League

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a plecat oficial de la Manchester United, iar publicaţia spaniolă Marca a anunţat, la scurt timp, care este următoarea destinaţie a starului portughez.

Unde se transferă Cristiano Ronaldo după plecarea de la Manchester United

Sunt săptămâni agitate pentru Cristiano Ronaldo, care se află în Qatar pentru meciurile naţionalei. 

La câteva zile după ce a ajuns în zona Golfului, Manchester United a anunţat că s-a despărţit pe cale amiabilă de Cristiano Ronaldo, după ce relaţia dintre fotbalist şi conducători s-a stricat iremediabil. 

Fostul Balon de Aur ar putea semna cu noua echipă în iarnă, după încheierea Cupei Mondiale, unde Cristiano Ronaldo vrea trofeul care-i lipseşte din palmares. 

În urmă cu scurt timp, Marca a anunţat următoarea destinaţie a lui Cristiano Ronaldo, iar în această operaţie e implicat direct Mohammed Bin Salman, moştenitor la conducerea Arabiei Saudite. 

Alături de Mohammed Bin Salman, care e proprietar în fotbal prin companiile sale, Cristiano Ronaldo va alege dintre Newcastle şi Al-Nasr. 

Astfel, lusitanul ar putea rămâne, la 37 de ani, în Premier League şi să se răzbune pe Manchester United sau să aleagă o etapă diferită în cariera sa, în zona Golfului. 

Interviul care a pus capac relaţiei dintre Cristiano Ronaldo şi Manchester United

Totul s-a rupt între starul portughez şi clubul său după apariţia interviului controversat. 

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, Ronaldo a declarat, între altele, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester unitedechipa cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare