Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce probleme au avut tricolorii după ce s-au vopsit blonzi: ”Mi-a ars scalpul”. Povestea reală de la ultimul Mondial al României

EXCLUSIV | Ce probleme au avut tricolorii după ce s-au vopsit blonzi: ”Mi-a ars scalpul”. Povestea reală de la ultimul Mondial al României

Echipa națională

Comentarii

Campionatul Mondial din Qatar a debutat pe 20 noiembrie.

Sub conducerea lui Anghel Iordănescu, reprezentativa României a învins în grupe echipa similară a Columbiei, cu 1-0, prin golul lui Adrian Ilie, iar apoi a trecut şi de Anglia, cu 2-1, după reuşitele lui Viorel Moldovan şi Dan Petrescu.

Cele două succese au reprezentat calificarea în optimile de finală, iar tricolorii au sărbătorit această performanţă prin vopsirea părului. 

EXCLUSIV | Ce probleme au avut tricolorii după ce s-au vopsit blonzi: ”Mi-a ars scalpul”. Povestea reală de la ultimul Mondial al României

Ca o demonstraţie de identitate şi mândrie naţională, Liviu Ciobotariu împreună cu colegii săi şi-au vopsit părul în galben cu o seară înaintea meciului cu Tunisia din iunie 1998, încheiat la egalitate, 1-1.

Liviu Ciobotariu, fostul fundaş al naţionalei, îşi aduce aminte cu drag de acele momente. 

”(n.r. despre poza de la România - Tunisia, când s-au vopsit) O am înrămată în tablou.Cea mai frumoasă experienţă este de a participa la un turneu final. Sunt mândru că am făcut parte din această echipă şi am participat la un campionat mondial. Când mă uit la Cupa Mondială îmi aduc aminte de experienţa pe care am avut-o, pe care am trăit-o”, a declarat Liviu Ciobotariu, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

”Când dădeam cu pieptenul sau cu mâna îmi cădeau cojiţe pline de sânge”

Ciobotariu a vorbit despre probleme cauzate de vopsirea părului: ”Eu nu am regretat-o, doar în anumite momente. În momentul în care ne-am vopsit, au venit nişte doamne de acolo de la Paris, cel mai bun salon de coafură.

Am avut probleme mari după ce m-am vopsit, pentru că ulterior am aflat de la soţie că am stat foarte mult cu vopseaua în cap şi cu chimicalele acelea şi la câteva zile, când dădeam cu pieptenul sau cu mâna îmi cădeau cojiţe pline de sânge. Mi-a ars scalpul şi am avut probleme! Nu am regretat, nu mi-a părut rău. Dacă echipă ar spune dacă ne calificăm sau avem un obiectiv undeva, să ne vopsim, aş face-o”.

În 1998, România a câştigat grupa din care a făcut parte, cu 7 puncte, după ce a învins Columbia (1-0) şi Anglia (2-1) şi a terminat la egalitate, 1-1 meciul cu Tunisia. Tricolorii au fost eliminaţi în optimi, după 0-1 cu Croaţia.

MM Stoica a desfiinţat echipa Braziliei: ”Nu îi suport”. Motivul învocat + L-a pus la punct pe Hervé Renard: ”Te umfli că eşti mare antrenor” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: campionatul mondialliviu ciobotariunationala romaniei 

viewscnt
Articole similare