adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-aş dori să joc la Rapid”. Adi Mutu poate da lovitura! Fotbalistul-revelaţie din ultimul sezon al Ligii 1 doreşte să se transfere în Giuleşti | EXCLUSIV

”Mi-aş dori să joc la Rapid”. Adi Mutu poate da lovitura! Fotbalistul-revelaţie din ultimul sezon al Ligii 1 doreşte să se transfere în Giuleşti | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Mihai Popa (22 de ani), portarul lui FC Voluntari, a dezvăluit că ar fi dornic să revină la Rapid, după ce a mai îmbrăcat tricoul echipei giuleştene jumătate de an, în urmă cu trei sezoane.

Marea surpriză a ultimului sezon din Liga 1, FC Voluntari a reuşit să se califice în premieră în play-off sub comanda lui Liviu Ciobotariu, ajungând şi în finala Cupei, pierdut împotriva lui Sepsi.

Formaţia ilfoveană s-a clasat pe poziţia a patra în final, în mare parte datorită sistemului defensiv pus la punct de Ciobotariu, care asigura că Voluntari încasează cu greu goluri.

O parte importantă din acel a fost şi este şi portarul Mihai Popa, care şi-a salvat în neumărate rânduri echipa cu paradele sale, evoluţiile sale ducând şi la convocarea la echipa naţională.

Dorit insistent de CFR în vară, goalkeeper-ul a rămas până la urmă la Voluntari, după ce cele două cluburi au eşuat să ajungă la un acord în privinţa sumei de transfer.

”Mi-aş dori să joc la Rapid”

Totuşi, Popa a recunoscut că ar fi interesat să plece de la Voluntari, preferabil în străinătate. Dar, dacă ar trebui să continue în Liga 1, portarul ar dori să semneze cu Rapid.

 ”(n.r. unde îşi doreşte să ajungă Mihai Popa?) Clar îşi doreşte să ajunga într-unul din primele cinci campionate din Europa.

(n.r. în România?) Îmi place Rapidul, am jucat acolo, este ceva special să joci la Rapid, cred că este printre cele mai frumoase echipe din Romania, dacă nu cea mai frumoasa, cu nişte suporteri extraordinari şi, da, mi-aş dori să mai joc la Rapid.

Clar mi-aş dori să joc cu suporterii giuleşteni în spate”, a declarat Mihai Popa, pentru Orange Sport.

Interesant este că postul de portar, ocupat de Horaţiu Molodvan, este unul dintre cele mai puternice ale Rapidului, iar lui Popa i-ar fi greu să îl scoată din poartă pe colegul său de la naţională,

Totuşi, în contextul în care Moldovan este la rândul său dorit de diverse echipe, Adi Mutu ar putea da lovitura prin vânzarea sa şi înlocuirea sa cu Mihai Popa.

viewscnt
Articole similare