Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a dezvăluit că va folosi mai mulţi jucători noi la ”triunghiularul” cu Fiorentina şi Borussia Dortmund: ”O să vedeţi”

Adi Mutu a dezvăluit că va folosi mai mulţi jucători noi la ”triunghiularul” cu Fiorentina şi Borussia Dortmund: ”O să vedeţi”

Rapid

Comentarii

Pe 10 decembrie, Rapid urmează să participe la un ”triunghiular” pe Arena Naţională, împotriva celor de la Fiorentina şi Borussia Dortmund. Înaintea turneului, Adi Mutu (43 de ani) a dezvăluit că urmează să folosească mai mulţi jucători noi în acele meciuri.

După câteva săptămâni de pauză, Liga 1 s-a reluat şi urmează să se dispute în continuare pe parcursul Cupei Mondiale din Qatar, unori în acelaşi timp ca partidele din Qatar.

Pe lângă programul aglomerat pe care îl are deja în contextul pauzelor programte, Rapid şi-a mai găsit timp să accepte şi invitaţia de a evolua la un ”triunghiular”, împotriva Fiorentinei şi Borussiei Dortmund.

Giuleştenii o vor înfrunta, duminică, 4 decembrie, pe FC Argeş, înainte de a da peste Petrolul pe 14 decembrie, într-o miercuri, la două zile după ce se încheie celelalte meciuri acea etapă.

Această reprogramare a avut loc pentru îi permite Rapidului să dispute pe 10 decembrie Superbet International Cup, eveniment care promite a fi diferit de cele de rând din lumea fotbalului.

Adi Mutu a dezvăluit că va folosi mai mulţi jucători noi la ”triunghiularul” cu Fiorentina şi Borussia Dortmund

Deşi este în mijlocul campionatului, Adi Mutu este de părere că acest turneu nu îi va încurca pe giuleşteni, dar a dezvăluit în acelaşi timp că va folosi mai mulţi jucători noi în acele meciuri.

Pentru a se asigura că nu i se accidentează prea mulţi titulari, ”Briliantul” a luat decizia de a chema mai mulţi tineri la prima echipă pentru duelurile cu Fiorentina şi Dortmund.

Nu ne încurcă (n.r. turneul)... o să vedeţi foarte mulţi tineri în meciurile astea. Pentru că, vă daţi seama, jucăm din trei în trei zile şi nu o să...

Importanţa acestui turneu, în afară de faptul că e prestigios, ce înseamnă rezultat nu are importanţă pentru mine. Şi probabil, nu probabil, sigur voi rula tot lotul.

Nu i-am adus noi, noi suntem invitaţi, la fel ca şi ei. Noi am fost prima echipă din România invitată la acest turneu. Rezultatul nu are valoare.

E pur şi simplu un turneu prestigios, în care vom da spaţiu tuturor jucătorilor şi, mai ales, vom lua jucători de la academie, ca să simtă şi ei puţin ce înseamnă meciuri de anvergura asta”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare