Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl voi contacta pe Gigi Becali”. Ofertă pentru trei jucători de la FCSB! Preşedintele clubului a confirmat interesul: ”I-aş dori”

”Îl voi contacta pe Gigi Becali”. Ofertă pentru trei jucători de la FCSB! Preşedintele clubului a confirmat interesul: ”I-aş dori”

FCSB

Comentarii

După ce a declarat în mai multe rânduri că doreşte să se retragă de la FCSB şi în contextul disponibilităţii pe care a arătat-o pentu a negocia plecări de la echipa sa, Gigi Becali este asaltat cu oferta pentru jucătorii vicecampioanei.

Andrei Cordea, Adrian Şut şi Malcom Edjouma au fost ofertaţi de echipe din SUA, Turcia, respectiv Ungaria în ultimele săptămâni, în ciuda parcursului modest al FCSB-ului din acest sezon.

Deşi a mai făcut astfel de afirmaţii în diverse rânduri, este posibil ca lumea fotbalului să îl creadă într-un final pe Gigi Becali că doreşte să se retragă de la echipa pe care o deţine de aproape 20 de ani.

Latifundiarul susţine că este dispus să vândă aproape orice jucător de la FCSB, atât timp cât părţile interesate sunt dispuse să plătească un preţ care i se pare corect.

Pe lângă vedetele echipei sale, Becali mai primeşte propuneri şi pentru fotbaliştii mai slabi cotaţi de la FCSB, iar un club din Liga 2 doreşte să ia legătura cu patronul vicecampioanei.

Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Poli Iaşi, a dezvăluit că este interesat de doi-trei dintre jucătorii împrumutaţi de FCSB la Unirea Constanţa, echipa pe care roş-albaştrii o folosesc ca ”satelit”.

”Îl voi contacta pe Gigi Becali. I-aş dori”

Oficialul moldovenilor a afirmat că îl va contacta pe Gigi Becali pentru a se interesa de aceştia, punctând că Poli are nevoie de ei pentru a îşi atinge obiectivele.

Avem mult de muncă, cu siguranţă vom vedea un Poli Iaşi cu o altă faţă în 2023. Nu e întâmplător că nu avem un avans de puncte în clasament.

A fost greu, dar important este că suntem în obiectiv. Credeţi-mă, îmi spuneau prietenii de celelalte rezultate, dar nu mă interesau deloc.

Am fost atent doar la prestaţia noastră. Am văzut o echipă Unirea Constanţa cu jucători foarte interesanţi. Sunt mulţi, mi-aş dori doi-trei de aici.

(n.r. îl veţi contacta pe Gigi Becali?) Da, da. Cred că, dacă va fi cazul, ne vor ajuta. Începând de luni ne apucăm de treabă. Uşa e deschisă şi la sosiri, dar şi la plecări.

Avem nevoie de întăriri. Iaşi trebuie să arate altfel ca joc, avem nevoie de jucători cu personalitate, cu altă calitate”, a declarat Cornel Şfaiţer, pentru Gsp.

În prezent, Poli Iaşi se află pe locul secund în Liga 2, cu 31 de puncte, la două puncte de liderul Steaua.

Cu trei etape rămase şi cu un avantaj de şase puncte faţă de locul şapte, ocupat de Csikszereda, moldovenii vor fi aproape siguri de locul în play-off cu trei puncte din ultimele partide ale sezonului regular.

Afla mai multe despre: poli iaşi 

viewscnt
Articole similare